0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Louise Ørnstedt kåret som Årets fynske Sportsnavn 2004

11-01-2005

Af: 21

- samtidig modtog den 19-årige svømmer ”Seernes og læsernes pris 2004”

Mandag, den 10. januar, blev Louise Ørnstedt, som bor i Odense og svømmer i Frem/STO95, kåret som Årets fynske Sportsnavn 2004.

Det var en dommerkomité bestående af DIF Fyn samt repræsentanter for Fyens Stiftstidende og TV2/FYN, som var fuldstændig enige om at pege på Louise Ørnstedt.

Chefredaktøren på Fyens Stiftstidende, Egon Tøttrup, begrundede udnævnelsen af svømmeren i forbindelse med en direkte udsendelse på TV2/FYN mandag aften. Her sagde han blandt andet:

- I 2004 har årets fynske sportsnavn presset sine egne grænser længere end mange af os troede muligt – og været involveret i et menneskeligt drama, som mange frygtede betød afslutningen på en karriere, der først for alvor skulle til at skydes i gang (…) Det er svømmepigen fra Odense, der blev en del af vores sportstradition, da hun for få år siden blev Årets Fund. Hun måtte igennem alvorlig sygdom, før hun forbløffede med imponerende form ved OL i Athen. Og i december dukkede hun med et overrasket smil op af bassinet som EM-guldvinder.

I forbindelse med samme arrangement, havde også læserne af Fyns Stiftstidende og TV2/FYNs seere mulighed for at uddele ”Seernes og læsernes pris 2004”. Denne pris går ofte til en anden person end den, som kåres som ”Årets fynske Sportsnavn”. I 2004 er modtageren imidlertid den samme, for også her, var der overbevisende sejr til Louise Ørnstedt foran andre kendte fynske sportsstjerner.

- Det er ikke særlig tit, at begge priser går til samme sports-udøver, og man kan sige, at Louise dermed er blevet hyldet af såvel eksperterne og folket ved én og samme lejlighed, fortalte journalist Jørgen Volmer, Fyns Stiftstidende, oven på det flotte arrangement til Dansk Svømmeunion.

Dansk Svømmeunion ønsker Louise Ørnstedt tillykke med de to fornemme kåringer.
 


Cookieindstillinger