0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

17. plads til Jonas Madsen ved EM i High Diving

20-08-2022

Efter ni konkurrencedage er EM i vandsport nu slut for de danske landshold.

Af: Klaus Bach Christensen

I skøn italiensk aftensol fandt historiens første europamesterskab i High Diving for herrer i dag sin afgørelse. Danmark var repræsenteret med Jonas Madsen, som inden mesterskabernes sidste to spring var placeret på en 15. plads med 166 point.

 

Jonas Madsen i et af sine spring fra 27 meters højde.

 

Efter de to sidste spring kunne den danske high diver fra Odense notere sig for en samlet pointscore på 229,25, som resulterede i en 17. plads. Efter konkurrencerne udtaler Jonas Madsen:

 

”Det er gået mere eller mindre som håbet. Jeg er meget tilfreds med mine fire spring, hvor jeg lander på benene alle gange.

 

”Man kan ikke træne fra 27 meters højde i Danmark, så jeg har brugt to uger af min sommerferie på at øve mig og forberede mig til EM. Man er nødt til at rejse ud i verden for at kunne træne fra den højde.”

 

”Det har været fuldstændig vanvittigt at være med og iblandt Europas bedste high divere. De er så gode og har så højt niveau, så det er virkelig fantastisk at være med.”

 

”Jeg har ambitioner om at blive en af de bedste, og jeg håber, Red Bull snart ringer, så jeg kan springe med til Cliff Diving.”

 

Europamesterskabet for kvinder sluttede i går. Her blev Annika Bornebusch nummer seks, hvilket du kan læse mere om her.

 

Europamesterskaberne i vandsport er dermed slut for Danmarks vedkommende, som i løbet af EM både deltog i svømning, kunstsvømning, udspring og High Diving.

 


 


Cookieindstillinger