0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

EJM: Tre svømmere har p.t. kvalificeret sig til sommerens EJM

25-01-2005

Af: 21

I en nyhed udsendt af Dansk Svømmeunion tidligere på dagen kom vi til at skrive, at Martin Chabior (Gladsaxe), som i weekenden har kvalificeret sig til sommerens EJM i 400 m individuel medley i tiden 4.40,55, er den første danske svømmer, som har kvalificeret sig til disse mesterskaber.

Dette er ikke korrekt. Ved et lokalt langbanestævne i West Swim Esbjerg, den 23. november 2004, lykkedes det for Chris Christensen at kvalificere sig individuelt til EJM ved at svømme 200 m brystsvømning i tiden 2.20,05. Ved samme stævne lykkedes det ligeledes for Chris at komme under EJM-kravtiden i disciplinen 400 m individuel medley i tiden 4.36,49.
Også på pigesiden blev der ved dette stævne svømmet en EJM-kvalifikationstid hjem. Her lykkedes det nemlig for Line P. Lauritsen at tilbagelægge 50 m fri svømning i tiden 0.27,33, hvilket er lige præcis 1/100 sekunder under kravtiden på distancen. 

Således er der nu i alt tre danske svømmere kvalificeret til EJM, som finder sted i Budapest i perioden den 14. – 17. juli 2005.

Dansk Svømmeunion beklager den udsendte fejlinformation tidligere på dagen.
Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion
Eliteafdelingen

 


Cookieindstillinger