0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Sanex Grand Prix 1

25-02-2005

Af: 21

I samarbejde med Region Øst, Region Vest og Sanex arrangerer Dansk Svømmeunion denne weekend første afdeling af den nye Grand Prix serie - Sanex Grand Prix.

Grand Prix serien er et nyt tiltag muliggjort af et udvidet samarbejde med Sanex. Grand Prix serien består af i alt to stævner, hvor Grand Prix 2, som er finalestævnet, afvikles den 17. - 19. juni i Hillerød. Samlet er der kontante pengepræmier til svømmerne for i alt 160.000 kroner.

Weekendens stævner afvikles ligeledes som regionale senior- og juniormesterskaber, hvilket betyder, at disse stævner finder sted både i Region Øst og i Region Vest.

Region Vest mesterskabet afvikles i Århus og Region Øst mesterskabet i Ballerup. Tider og adresser på afviklingsstederne fremgår nedenfor.

Tilstede ved weekendens stævner er alle de bedste danske svømmere. Seniorlandsholdet er netop hjemvendt fra en udbytterig to ugers træningslejr i Florida. Træningslejren og Grand Prix stævnerne er planlagt som led i den vigtige forberedelse forud for næste måneds DM på langbane i Odense - et DM, der også fungerer som VM-kvalifikation.

I Århus kan svømmere som Louise Ørnstedt (Frem/STO95), Jacob Carstensen (West Swim Esbjerg) og Majken Thorup (Aalborg) følges. I Ballerup stiller svømmere som Lotte Friis (Allerød/SIGMA), Jakob Andkjær (VAT89/VI39/Elitecentret) og Julie Hjorth-Hansen (Birkerød/SIGMA) op. Jeanette Ottesen (Lyngby/Elitecentret) er desværre blevet skadet under træningslejren i USA, hvorfor hun ikke er at finde på startlisten i Ballerup.

Elitechef Lars Sørensen kan kontaktes på mobil: 2920 6160 for yderligere information.

AGF
Århus Svømmestadion
F. Vestergaardsgade 5
8000  Århus C.

Triton Ballerup
East Kilbride Badet
Marbækvej 2
2750 Ballerup

Tider for begge stævner er:
Fredag - direkte finaler: klokken 17.00
Lørdag - direkte finaler: klokken 9.30 
Lørdag - finaler: klokken 17.00
Søndag - direkte finaler: klokken 9.30
Søndag - finaler: klokken 16.00

Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion
Eliteafdelingen
 

 


Cookieindstillinger