0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Dansk Svømmeunion indgår ny fire-årig aftale med Paulus Wildeboer

23-05-2012

Dansk Svømmeunion indgår ny aftale med Paulus Wildeboer frem til og med OL i Brasilien i 2016.


 

Det er med glæde at Dansk Svømmeunion kan meddele, at unionen har indgået ny fire-årig aftale med Paulus Wildeboer - således frem til og med OL i Brasilien 2016.

 

Paulus Wildeboer bliver cheftræner på det Nationale Træningscenter (NTC) i Bellahøj Svømmestadion, som i dag udgør rammen for prominente elitesvømmere som Lotte Friis (Herlev), Jeanette Ottesen (Kvik Kastrup) og Rikke Møller Pedersen (Frem).

Arkivfoto: Paulus Wildeboer, her sammen med Jeanette Ottesen,
fortsætter arbejdet på NTC i en ny fire-årig periode. 
Foto: Patrick Kraemer.

Implementeringen af Svømmeplan 2016 nu for alvor i gang

Med aftalen med Paulus Wildeboer på plads, er et vigtigt skridt i implementeringen af den strategiplan, der hedder Svømmeplan 2016, påbegyndt.

Svømmeplan 2016 fremgår af Dansk Svømmeunions hjemmeside – www.svoem.org– og kan downloades her.

I tilknytning til omtalte svømmeplan, hvor tre nye nøglemedarbejdere skal ny-ansættes, står nu to stillinger tilbage at besætte. Stillingen som sportschef forventes afklaret i løbet af juni måned, mens Dansk Svømmeunion må afvente sommerens sportslige højdepunkt, OL, før landstrænerstillingen kan afklares.

 

Glæde over aftale i Dansk Svømmeunion

Aftalen med Paulus Wildeboer, skaber glæde hos Dansk Svømmeunion. – Paulus har i de fire år, han har været ansat i Dansk Svømmeunion, præsteret stærke topresultater på højeste internationale niveau, udtaler direktør i Dansk Svømmeunion, Pia Holmen, og fortsætter: - Vi kan se, at Paulus i sin ansættelse som landstræner, har formået at bygge videre på et stærkt miljø og således skabt nogle yderst professionelle rammer på NTC – også i internationalt perspektiv. En udvikling som vi i høj grad anerkender, lyder det afslutningsvis fra Pia Holmen.

 

Også elitechef Lars Sørensen er glad for, at Paulus Wildeboer er parat til en ny fire-årig periode på dansk grund med træner-ansvaret for NTC: - Paulus er p.t. en af verdens mest succesrige trænere, så det er en stor præstation for os i Dansk Svømmeunion, at vi i konkurrence med mange andre nationer har været i stand til at lukke en fire-årig aftale med ham. Elitechefen udtaler videre: - Vi kan med strategiplanen ”Svømmeplan 2016” tilbyde en meget interessant ramme for arbejdet de kommende fire år. Målet er at successen skal fortsætte og udvikles yderligere.

 

Hovedpersonen selv og kommende NTC-træner befinder sig for øjeblikket på højdetræningslejr med OL-truppen i USA. Således har OL-truppen taget hul på et travlt og minutiøst planlagt træningsprogram, som bortset fra kun få dage, fylder truppens kalender indtil OL-byen indtages ultimo juli måned.

 

Yderligere information

For yderligere information kan direktør i Dansk Svømmeunion, Pia Holmen, kontaktes på mobil: 2920 6161.


 






Cookieindstillinger