0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

AKTUELT

 

Afhold REMA 1000 AquaCamp i en af

årets ferier.

Se mere her

Bliv en haj til Facebook

Deltag i et af de mange temamøder rundt i Danmark.

 

Læs mere og tilmeld jer her

 Næste arrangement

28
Januar
2021
Andet
Vendsyssel rundt med Johnni Olesen
Nørresundby Idrætscenter
30
Januar
2021
Andet
Dialogmøde i Dansk Svømmeunion
Online (ZOOM)

Overskrift

Indledning

Tekst

Tekst

Nyt småbørnsmateriale

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet 'Leg med Blop - og bliv klar til at svømme'.

 


 

 

 

 


 

Kommende kurser

Aqua+Akademi

6. marts Hobro

Svømningens Grunduddannelse

Store Heddinge

Årgangstræneruddannelse

20. marts Tommerup

Børnetræneruddannelsen

22. maj Tommerup

Official kurser

 Næste arrangement

30
Januar
2021
Officials
Modul 4 - Ledende måldommer og ledende tidtager OM4 21-3580
Esbjerg Bakkeskolen - Festlokalet (Aflyst)
30
Januar
2021
Officials
Modul 7 - Overdommer OM7 21-3570
Kommer senere - 1. del (Aflyst)
6
Februar
2021
Træner/instruktør
Svømningens Grunduddannelse ISG21-3429
Danhostel Kalundborg Vandrerhjem

 Redskaber

Redskaber er stedet, hvor du blandt andet finder det politiske program for Dansk Svømmeunion, regler fra FINA for både svømning, åbent vand, vandpolo, masters og faciliteter.

Du kan desuden i vidensbanken finde undersøgelser, som Duelighedsundersøgelsen 2007 og Frivillighedsundersøgelsen.

Dokumenter og notater fra møder i Dansk Svømmeunion vil også kunne findes under redskaber.

Adresse

 

Dansk Svømmeunion

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

 Udviklingskonsulenterne

 Find en medarbejder

Har du brug for at komme i kontakt med en af medarbejderne i Dansk Svømmeunion? Se her hvem, der er ansat i Dansk Svømmeunion og hvordan du kommer i kontakt med dem.

Svømning/USA: Resultater fra indledende afsnit - dag fire

13-02-2004

Af: 21

Efter fredagens indledende afsnit ved de åbne amerikanske mesterskaber kan vi nu se frem til et finale-afsnit senere på dagen med dansk deltagelse i 11 finaler - fordelt på henholdsvis seks A-finaler, tre B-finaler og to C-finaler. I formiddagens indledende afsnit blev der sat fire nye personlige rekorder.
 
Kristian Outinen, Lyngby, satte ny personlig rekord i disciplinen 100 m brystsvømning i tiden 1.04,62 og sikrede sig samtidig plads i A-finalen som nummer otte.
 
Jakob Andersen, West Swim Esbjerg, svømmede 100 m rygsvømning i tiden 56,90 og er dermed videre til eftermiddagens (amerikansk tid) A-finale med en samlet placering som nummer syv.
 
Klubkammeraten og navnebroderen Jacob Carstensen sikrede sig en plads i A-finalen i disciplinen 400 m fri svømning med tiden 3.54,43, der resulterede i en tredjeplads til danskeren.
 
Aalborg-svømmeren Majken Thorup var med i disciplinen 100 m brystsvømning og kom her i mål i tiden 1.11,09, hvilket lige præcis var nok til en samlet ottendeplads og dermed er Majken videre til eftermiddagens A-finale.
 
Jeanette Ottesen svømmede 100 m butterfly i tiden 1.01,27, hvilket rakte til en samlet 11. plads og således en B-finale senere på dagen til den 16-årige svømmer fra Lyngby.
 
Anders Bo Pedersen og Anders Frahm - begge Lyngby-svømmere - var med i indledende 100 m butterfly og formåede begge at svømme sig til en plads i B-finalen senere i dag. Anders Bo Pedersens tid - 55,07 - resulterede i en samlet niendeplads mens Anders Frahms lidt langsommere tid - 55,37 - resulterede i en placering som nummer 13.
 
Med i samme disciplin var også 18-årige Jakob Andkjær fra VAT89/Elitecenter. Her blev det til ny personlig rekord i tiden 55,79. Med en samlet placering som nummer 18 sikrede Jakob sig en plads i eftermiddagens C-finale.
 
Kathrine Jørgensen, Birkerød/SIGMA/Elitecenter, svømmede 100 m rygsvømning i tiden 1.05,06 og sluttede på en samlet 19. plads og er dermed videre til eftermiddagens C-finale.
 
Anders Bech, Haderslev/Elitecenter, satte ny personlig rekord i disciplinen 400 m fri svømning i tiden 4.00,95 og kvalificerede sig dermed til eftermiddagens C-finale med en samlet placering som nummer 19.
Vi kommer imidlertid ikke til at opleve svømmeren fra Haderslev i dette løb, da Anders har trukket sig for at koncentrere sig fuldt ud om eftermiddagens holdkap i 4 x 200 m fri svømning.
 
Endelig satte Martin Jensen, Silkeborg/Elitecenter, ny personlig rekord i dag, da han i disciplinen 100 m rygsvømning kom i mål i tiden 59,94. Martin sluttede med en samlet placering som nummer 37.
 
Der er i eftermiddag (amerikansk tid) også dansk deltagelse i A-finalerne i 4 x 200 m fri svømning for såvel herrer som damer.
 
Efter formiddagens indledende afsnit har herrerne kvalificeret sig til EM i 4 x 100 m medley holdkap. Indtil videre udgøres holdet af: Jakob Andersen (rygcrawl), Jacob Carstensen (brystsvømning), Anders Bo Pedersen (butterfly) og Anders Beck (fri). Hvorvidt det bliver den endelige holdkonstellation er ikke sikkert endnu, men glædeligt er det, at EM-kvalifikationen er i hus.
 
Dermed har 13 danske svømmere indtil videre kvalificeret sig til EM i Madrid til maj.
 
Følg selv med i resultaterne på www.omegatiming.com
 
Elitechef Lars Sørensen kan kontaktes på mobil: 2920 6160.
 
Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion
Eliteafdelingen