0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

AKTUELT

 

Afhold REMA 1000 AquaCamp i en af

årets ferier.

Se mere her

Bliv en haj til Facebook

Deltag i et af de mange temamøder rundt i Danmark.

 

Læs mere og tilmeld jer her

 Næste arrangement

28
Januar
2021
Andet
Vendsyssel rundt med Johnni Olesen
Nørresundby Idrætscenter
30
Januar
2021
Andet
Dialogmøde i Dansk Svømmeunion
Online (ZOOM)

Overskrift

Indledning

Tekst

Tekst

Nyt småbørnsmateriale

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet 'Leg med Blop - og bliv klar til at svømme'.

 


 

 

 

 


 

Kommende kurser

Aqua+Akademi

6. marts Hobro

Svømningens Grunduddannelse

Store Heddinge

Årgangstræneruddannelse

20. marts Tommerup

Børnetræneruddannelsen

22. maj Tommerup

Official kurser

 Næste arrangement

30
Januar
2021
Officials
Modul 4 - Ledende måldommer og ledende tidtager OM4 21-3580
Esbjerg Bakkeskolen - Festlokalet (Aflyst)
30
Januar
2021
Officials
Modul 7 - Overdommer OM7 21-3570
Kommer senere - 1. del (Aflyst)
6
Februar
2021
Træner/instruktør
Svømningens Grunduddannelse ISG21-3429
Danhostel Kalundborg Vandrerhjem

 Redskaber

Redskaber er stedet, hvor du blandt andet finder det politiske program for Dansk Svømmeunion, regler fra FINA for både svømning, åbent vand, vandpolo, masters og faciliteter.

Du kan desuden i vidensbanken finde undersøgelser, som Duelighedsundersøgelsen 2007 og Frivillighedsundersøgelsen.

Dokumenter og notater fra møder i Dansk Svømmeunion vil også kunne findes under redskaber.

Adresse

 

Dansk Svømmeunion

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

 Udviklingskonsulenterne

 Find en medarbejder

Har du brug for at komme i kontakt med en af medarbejderne i Dansk Svømmeunion? Se her hvem, der er ansat i Dansk Svømmeunion og hvordan du kommer i kontakt med dem.

EM: Information om forberedelser til EM mm.

09-03-2004

Af: 35

 
Kære EM-svømmer,
 
 
Farum, 27. februar 2004
 
Information om EM forberedelser
 
Først og fremmest tillykke med din udtagelse til EM i Madrid og tak for en rigtig god tur til USA. Som du sikkert allerede ved består det udtagne hold af følgende svømmere, trænere, fysioterapeuter, læge og holdledere:
 
SVØMMERE
Louise Ørnstedt (Frem/STO95)
Mette Jacobsen (West Swim Esbjerg/Elitecenter)
Majken Thorup (Aalborg)
Julie Hjorth-Hansen (Birkerød/SIGMA)
Jeanette Ottesen (Lyngby)
Louise Jansen (Allerød/SIGMA)
Charlotte Johannsen (AGF)
Lotte Friis (Allerød/SIGMA)
Jakob Andkjær (VAT89/Elitecenter)
Jacob Carstensen (West Swim Esbjerg)
Anders Beck (Haderslev/Elitecenter)
Jakob Andersen (West Swim Esbjerg)
Anders Bo Pedersen (Lyngby)
Fredrik Seistrup (West Swim Esbjerg/Elitecenter)
Emil Dall-Nielsen (Allerød/SIGMA)
 
TRÆNERE
Mark Regan (mobilnr.: 29 20 61 58)
Karoly Bernhardt
Mick Steen Nielsen
Bo Jacobsen
 
MENTALTRÆNER
Jakob Hansen
 
FYSIOTERAPEUTER
Jakob Iversen
Unavngiven fysioterapeut nr. 2
 
LÆGE OG HOLDLEDERE
Lise Møller
Lars Sørensen (mobilnr.: 29 20 61 60)
 

Træningsplan
For første gang har Dansk Svømmeunion udtaget et komplet EM-hold ca. 12 uger før selve stævnet, dette har vi gjort for at sikre os at I får de bedste muligheder for at forberede topresultater ved EM. Men pga. dette skal du og din træner (i praksis er det din træner) inden udgangen af uge 10 fremsende en detaljeret træningsplan for perioden frem mod EM til landstræner Mark Regan. For at opretholde din kvalifikation til EM skal planen indsendes og godkendes af Mark. Evt. ændringer mm. skal straks meddeles til Mark. 
 

Aktiviteter
Der er blevet ændret på de allerede planlagte og annoncerede forberedelser. Nedenfor er forberedelserne summeret op. Der vil som sædvanligt blive udsendt præcise oplysninger omkring hotel og flyafgange et par uger før afrejse.
 
Træningslejr, 29/3 – 11/4
En tilbudstræningslejr for alle EM-kvalificerede. Elitecentrets EM-kvalificerede deltager som udgangspunkt. Stedet er endnu ikke helt fastlagt, men det bliver en udendørs træningslejr i Sydeuropa eller på Gran Canaria. Jakob Iversen deltager som fysioterapeut på turen. Der er frist for tilmelding til Lars Sørensen onsdag d. 3/3.
 
For-OL i Athen, 13/4 – 19/4
Pga. ovenstående træningslejr, samt at en del klubber selv har arrangeret træningslejr i starten af april er deltagelsen i det svenske Grand Prix aflyst for seniorsvømmerne. Vi har i stedet besluttet at alle EM-svømmere SKAL deltage i for-OL i Athen. Turen bliver muligvis afkortet, men da vi endnu ikke har kunnet få tilsendt et endeligt løbsprogram fra Grækenland, har vi ikke det fornødne grundlag for evt. at afkorte turen. Så snart vi har mere information vil I høre nærmere.
 
EM træningslejr og stævne, 3/5 – 17/5
EM-holdet mødes et endnu ikke fastlagt sted i København d. 3/5 om eftermiddagen. Afrejse til Madrid bliver d. 6/5 om morgenen. Hjemkomst til København bliver d. 17/5 om eftermiddagen. De af Jer der har eksaminer i denne periode bedes kontakte Lars Sørensen.
Bemærk, at de, forhåbentlig mange af Jer, der kvalificerer sig til OL skal overnatte i Farum d. 17/5 efter hjemkomst fra Madrid. Den planlagte biomekaniske test af Rein Haljand vil blive udført tirsdag d. 18/5 om formiddagen. ”Jyderne” vil således modtage deres feedback allerede d. 18/5 om eftermiddagen. Personlige trænere forventes at være tilstede som minimum under feedback sessionen.
 
Tests i perioden
Der vil i perioden op til EM blive arrangeret testdatoer for alle EM kvalificerede. Disse tidspunkter bliver aftalt med Team Danmark i næste uge. Der vil være lidt logistik at få klaret omkring at få alle samlet Jer alle, men I vil høre nærmere. Der bliver sandsynligvis testet to forskellige steder i landet. Men mere herom i næste uge.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Løbstilmeldinger
Et løbsprogram for EM er vedhæftet denne mail. Du skal i samarbejde med din træner gennemgå denne og din træner skal derefter indsende løbstilmeldinger i dine kvalificerede løb samt evt. andre ønsker til løb. Da der denne gang er mange svømmere på holdet, kan det ikke på forhånd garanteres at alle ønsker om løb kan imødekommes. Mark vil i samarbejde med din træner vurdere dette. Alle løbstilmeldinger skal sendes pr. mail til Tina Sørensen (ts@svoem.dk) med kopi til Mark og Lars senest i løbet af mandag d. 15/3. Denne gang skal I selv medindsende dokumentation for den tilmeldte tids opnåelse. Det kan f.eks. være i form af hyperlinks til et opnået resultat, vedhæftede elektroniske kopier af resultatlister eller fremsendte fotokopier af de opnåede tider. LEN’s kvalifikationsperiode for de anmeldte tider er 12 måneder før stævnet.
 
Tøjskema
I skal samtidig med indsendelsen af Jeres tilmeldinger (senest 15/3) udfylde vedhæftede tøjskema – også selvom I allerede har gjort det tidligere. Hvis der er nogen af Jer der stadig har SPEEDO udstyr der ikke har fået trykt Sanex på, så skal I straks afsende det til Tina på unionskontoret. I vil ikke fremover få tilladelse til at anvende SPEEDO udstyr (træningstøj og konkurrencesvømmedragter) uden Sanex logo.
 
 
Hvis der er spørgsmål eller kommentarerer til de mange informationer i dette brev, så tøv endelig ikke med at kontakte unionskontoret, Mark eller mig. Ellers vil jeg bare ønske Jer rigtig god træningslyst frem mod EM.
 
 
 
Med venlig hilsen
Dansk Svømmeunion
 
 
 
Lars Sørensen
Elitechef
 
 
CC: Personlig træner, klub