0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Resultaterne fra 1. division

02-11-2005
Resultaterne fra 4. runde i Århus

Af: 84

Lystrup - OSLF 13-9 (4-2) (4-2) (4-3) (1-2)
4. rundes første kamp stod mellem Lystrup og OSLF. Det var holdenes første opgør siden sidste sæson, så begge hold var fra start 100 % indstillet på at få point. Det var dog Lystrup der lagde bedst ud og som igennem kampen var spillestyrende. Lystrup førte an fra start til slut og vandt kampen, men OSLF beviste at deres unge spillerne har en klar fremtid i landets bedste division.
Slagelse – FREM 8-14 (2-3, 2-3, 2-2, 2-6)
 
Kampen mod sidste års mestre FREM var en kamp mellem Slagelses ungdoms landsholdspillere og et hold bestående af senior landsholdsspillere eller tidligere landsholdsspillere. Kampen var lige, med en lille overvægt til FREM som pga. deres rutine og fysiske styrke er bedre til at bremse Slagelses angrebsspil, men kampens udfald var på ingen måde afgjort, da der blev fløjtet til start af 4. periode. Desværre er Slagelses 2-meter spiller Benjamin Sigurdsson ramt at en mindre knæskade som betød,at han var rykket over på venstrekanten og Emil M. Hansen i stedet spillede 2-meter. Denne ændring i opstillingen bevirkede at Slagelses opspil i højre side blev mere ensidigt og FREM fik presset Slagelse til flere boldt tab der resulterede i hurtige kontraangreb og lette mål i starten af 4. periode. Herefter tabte Slagelse modet og FREM’s sejr kom aldrig i fare.
 
FREM - OSLF 19-1 (4-0) (5-0) (5-1) (5-0)
Kampen mellem FREM og OSLF var fra OSLF´s side, en kamp der blot skulle overståes, hvilket resultatet da også klart viste. FREM lagde hård pres på OSLF som i mange situation, bare afleverede bolden ned i hjørnet lig før de 35 sekunder var gået. Urene er endnu ikke stillet om til 30 sek.
Slagelse – Lystrup 13-8 (4-4, 4-0, 2-2, 2-3)
 
Skuffelsen fra dagens første kamp mod FREM sad stadig i kroppen og benene på Slagelse, da de startede mod Lystrup, som siden sidste sæson er blevet forstærket med spillere fra Hermes og OSK.
Mange misforståelser og dårligt forsvarsspil resulterede i mange målchancer til Lystrup i 1. periode som ende 4-4. Fra starten at 2. periode fandt Slagelse det sædvanlige sikre forsvarsspil og hurtige opspil fundet frem, hvilket gav en hurtig 4 måls føring som sikrede sejren. Herefter faldt tempoet og de 2 hold spillede lige op med en lille overvægt til et godt spillende Lystrup hold.

Der spilles ny runde i Vollsmose på søndag den 6. november.

Se stillingen på INFO sport
 
Lars@hovmand-Lyster.dk


 


Cookieindstillinger