0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Musik og svømning forenet i Frederiksberg Svømmehal

26-10-2005

Af: 21

Det drejer sig om lidt af et eksperiment. Onsdagskoncerterne er flyttet inden for i Frederiksberg Svømmehal. Og imens 4 iTUP-svømmere (årgangs-landsholdssvømmere) demonstrerer de 4 svømmearter spiller Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums Messingkvintet musik fra Kong Christian den IV’s hof, af Carl Nielsen og af lederen af teamet af studerende, professor Mogens Andresen.

Der er gratis adgang til denne specielle Onsdagskoncert, der finder sted onsdag 9. november kl. 17 i Frederiksberg Svømmehal, der ligger på Helgesvej 29, på Frederiksberg.
 
Swim Team Frederiksbergs 4 iTUP-svømmere (årgangs-landsholdssvømmere) er Pernille Jalsøe, Laura Brink Pedersen, Kristian Weber Larsen og Tino Mandrup Vennike, der vil give prøver på rygcrawl, brystsvømning, butterfly og crawl.
De fire svømmere er af Dansk Svømmeunion udtaget til det specielle talentudviklingsprogram.
 
Onsdagskoncerterne er ved at udvikle sig til et fast begreb i den danske, klassiske musikverden. Studerende fra Musikkonservatoriet får denne lejlighed til hver onsdag kl. 17 forår og efterår i københavnske kirker og andre smukke byrum at demonstrere deres kunnen for et stort publikum.
 
Arrangør af Onsdagskoncerterne er Wonderful Copenhagen, Hovedstadens officielle turismeorganisation i samarbejde med Musikkonservatoriet. Projektleder er konsulent Torben Nielsen, der kan nås på tlf. 3355 7412  eller tni@woco.dk

 


Cookieindstillinger