0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Vandpolo 2. Runde i 1. Division

02-10-2005
Med weekendens sejre over Hermes og USG ligger Slagelse nu på 1. pladsen i 1. divison.

Af: 84

1. division 2. runde i Slagelse

 

 

Med weekendens sejre over Hermes og USG ligger Slagelse nu på 1. pladsen i 1. divison.

Slagelse – Hermes 19 – 8 (3-2, 5-2, 6-2, 5-2)

I første kamp mod Hermes kunne Københavnerne kun følge med Slagelse i 1 periode hvor Slagelse havde svært ved at finde vejen til netmaskerne bag landsholdsmålmand Jesper Thorsøe. Herefter blev Hermes ikke levned mange chancer. Slagelse var stærkest i både forsvar og angreb, især kan fremhæves Emil M. Hansen og 2 metermand Benjamin Sigurdsson med 7 mål hver. Kampen gav også en fin comeback til Kim Kahr Jensen, som forhåbentlig har fået lysten til vandpolo tilbage.

OSLF – Hermes 14-12 (4-4, 4-3, 3-2, 3-3)

OSLF’s hold som består af en blanding af rutinerede spillere og helt unge vandt i en velspillet og spændende kamp over Hermes som stillede op uden et par af de bærende kræfter. Begge hold mangler bredde, hvilket bl. a. ses på hvem der scorede deres mål. Hos OSLF scorede Andreas Thiel 7 af de 14 mål, hos Hermes var topscorere Thomas Rudborg med 6 mål.

OSLF – USG 10-20 (3-6, 3-4, 3-5, 1-5)

OSLF spillede en god kamp mod USG, men de unge forholdsvis urutinerede OSLF spillere kunne ikke stille meget op mod et velspillende USG hold, som kun stillede med 8 spillere.

Slagelse – USG 12 – 9 (3-2, 4-2, 2-1, 3-4)

I dagens sidste kamp mellem Slagelse og de rutinerede USG spillere som blev nr. 2 sidste år gav også sejr til de unge Slagelse spillere. Slagelse var foran i hele kampen og kun i sidste periode blev de unge spillere utålmodige og afsluttede angrebne for tidligt på usikre chancer. Det gav USG flere kontramuligheder, som dog ikke blev omsat i mål, eftersom målmand Lars Lyster fandt storspillet frem og havde flere store redninger.

Om 14 dage skal Slagelse sammen med USG deltage i De Nordiske Mesterskaber for Klub hold i Stockholm. Det bliver spændende at se om de danskle hold kan klare sig i konkurrencen med de bedste Nordiske hold fra Sverige Finland og Litauen.

 

Lars@hovmand-lyster.dk


 


Cookieindstillinger