0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Verdensstjerner til Øresund Swim Cup den 23. - 25. september 2005 i Kastrup Svømmehal

20-09-2005

Af: 21

Det er med stor stolhed at KVIK Kastrup præsenterer Øresund Swim Cup 2005. I sin 4 årige levetid har stævnet udviklet sig til det bedst besatte stævne i Danmark, med deltagelse af det meste af den danske og svenske elite, samt et af Norges tophold. Deltagerne konkurrerer om mere end 50.000 DKK i pengepræmier, hvilket er en stor præmiesum i svømning.

Flere af dette års VM-deltagere har fundet vejen til Kastrup, og også deltagere ved det seneste OL har fundet plads i kalenderen til at deltage ved ØSC.

Fra Sverige:

Johanna Sjöberg, 27 år, Spårvägens SF(Stockholm)
Johanna har i mange år været en af Sveriges absolutte topsvømmere med deltagelse ved OL, som sportsligt højdepunkt. Hun er indehaver af den nordiske rekord på 100 m butterfly og den svenske rekord på den dobbelte distance.

Martin Gustavsson, 25 år, Malmö KK
Martin er skandinaviens hotteste navn i brystsvømning. Han er indehaver af den nordiske rekord på 100 m brystsvømning og den svenske rekord på 200 m bystsvømning.

Fra Danmark:

Mette Jacobsen, 32 år, Santa Cecilia University (Brasilien)
Mette er nok den bedst kendte danske svømmer. Hun skiftede ved sæsonstart til brasiliansk svømning, men har sin base i Danmark. Hun er indehaver af utallige danske og nordiske rekorder. Mon ikke hun vil være kvinde for en god fight i bassinet.

Jeanette Ottesen, 18 år, Lyngby Svømmeklub
Jeanette er et af de største håb på spindesiden i Danmark, men blev sat noget tilbage efter et træthedsbrud i sidste sæson. Hendes deltagelse ved sommerens VM  kom derfor også til at bære præg af forårets fravær fra bassinet. Meldingerne tyder dog på, at hun er ved at være klar til at udfordre de bedste igen. Jeanette er indehaver af den danske rekord i både 50 m fri og 50 m butterfly.

Jakob Andkjær, 20 år, Vallensbæk IF
Jakob er Danmarks p.t. mest fremgangsrige svømmer på herresiden. Han er indehaver af ikke mindre end 4 danske rekorder på kortbane, og med den form han har vist henover sommeren, er han måske et seriøst bud på rekorder ved ØSC.

Afviklingssted og tidspunkter
Kastrup Svømmehal
Røllikevej 4
2770 Kastrup

Fredag den 23. september 2005
Starttidspunkt kl. 17.00 - Indledende og direkte finaler

Lørdag den 24. september 2005
Starttidspunkt kl. 9.30 - Indledende heats
Starttidspunkt kl. 17.00 - Finaler

Søndag den 25. september 2005
Starttidspunkt kl. 9.30 - Indledende heats
Starttidspunkt kl. 17.00 - Finaler

Resultatformidling
Resultaterne vil blive præsenteret direkte på internettet via live-timing på www.kvikkastrup.dk eller www.simgrodan.dk/live

Eventuelle spørgsmål kan rettes til cheftræner Ricki Clausen, mobil 2625 2531 eller svømmeleder Claus Lyder, mobil 4011 7048.

Under stævnet bedes alle henvendelser rettet til stævneledelsen på 3246 0141 (Gert Ottesen og Mads Jørgensen)


 


Cookieindstillinger