0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Køge Svømmeklub har indgået en to-årig sponsoraftale med Boligmægleren Per Enemark omkring en af Danmarks største svømmeskoler

26-08-2005

Af: 21

Køge Svømmeklub har igennem de sidste 2 år med stor succes haft 4 Svømmeskolesponsorer tilknyttet vores Svømmeskole, et samarbejde som alle parter har været meget tilfredse med.
 
Lige inden sommerferien kunne vi præsentere 3 Svømmeskolesponsorer for de næste 2 år, og i dag kan vi så præsentere den sidste i firkløveret, dette giver ro i klubben og gør at vi stille og roligt kan føre vores visioner ud i livet, med sikkerhed for at vi har økonomien på plads fortæller klubbens forretningsfører Michael B. Espersen.
 
Køge Svømmeklub er banebrydende og nytænkende i dansk svømning, og for at videreudvikle og give vores mange medlemmer endnu bedre forhold er det med stor glæde vi kan oplyse at Boligmægleren Per Enemark har indgået en 2-årig aftale og dermed er nyt medlem hos vores Svømmeskolesponsorer.
 
Køge Svømmeklubs Svømmeskole har cirka 1.600 medlemmer (lige fra baby til elitesvømning), og ca. 300 på venteliste, og vores Svømmeskoleleder Mette Macnamara arbejder sammen med klubbens frivillige hele tiden på at videre udvikle og opstarte nye initiativer til glæde for alle vores mange medlemmer udtaler klubbens formand John Pihlkjær i forbindelse med underskrivelse af kontrakten.
 
Køge Svømmeklub er dynamisk og nytænkende med respekt for den enkeltes behov fra motion til elite, og med tilknytningen af vores Svømmeskolesponsorere åbnes nye muligheder. Vi får nu økonomiske muligheder for at søsætte nogle af de ideer/tiltag som vi har haft på tegnebrættet til glæde for vores medlemmer siger Michael B. Espersen. 
 
Bredden skaber eliten – og eliten fremmer bredden – KSK ønsker at være med på begge niveauer !
 
Uden sponsorernes velvilje var det ikke muligt for os at køre med det aktivitets niveau som vi gør, og det var heller ikke muligt at udføre mange af de arrangementer som vi gør til glæde for vores mange medlemmer.
 
De muligheder som nu ligger for at udvide/udvikle tilbudene til vores mange medlemmer, vil vi bruge som en positiv og konstruktiv indgangsvinkel til den nye sæson som starter den 1. september for Svømmeskolens vedkommende.
 
Køge Svømmeklub takker Boligmægleren Per Enemark fordi han har indgået dette samarbejde med Køge Svømmeklub, og håber vi må få et godt og konstruktivt samarbejde til glæde for begge parter.

For yderligere information kan Michael B. Espersen, forretningsfører i Køge Svømmeklub, kontaktes på mobil: 2925 8386.


 


Cookieindstillinger