0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

EM i vandpolo for masters i Odense

19-08-2005
- Danmark deltager selv med tre hold ved dette hidtil største vandpolo-arrangement på dansk grund nogensinde

Af: 21

Når startfløjtet lyder ved EM i vandpolo for masters (spillere, der er fyldt 30 år) i Odense på tirsdag, er det samtidig startfløjtet til det hidtil største vandpolo-arrangement på dansk grund nogensinde.
 
Mesterskaberne finder sted i perioden tirsdag, den 23. august - søndag, den 28. august. Alle kampe spilles i Odense Universitets Svømmehal, Campusvej 55, 5230 Odense M.
 
34 hold er tilmeldt mesterskaberne fordelt på 15 nationer.
I løbet af de seks dage mesterskaberne finder sted, vil der blive afviklet ikke mindre end 85 kampe. Der bliver således virkelig run på i svømmehallen, som skal rumme de knap 500 deltagere foruden publikum fra ind- og udland.
 
Tre danske hold klar til start
Danmark repræsenteres af tre hold, som stiller op i tre forskellige aldersgrupper.
 
Frem-Odense stiller op i aldersgruppen 35+. Blandt dette holds profiler er blandt andet Claus Trasbo og Mogens Kornbech (til daglig fungerende landsholdstrænere).
 
Hermes/USG er med i aldersgruppen 40+. Med på dette hold er tidligere førsteholdsspillere fra de to klubber, hvoraf flere stadig er aktive vandpolo-spillere.
 
Endelig er der OSLF, som stiller op i aldersgruppen 45+. Her er der samlet et hold bestående af ældre vandpolospillere, som ikke ellers spiller længere. Holdet har til lejligheden lånt et par spillere fra henholdsvis Kolding og Esbjerg.
 
Frem-Odense har, som det eneste af de tre danske hold, trænet op til mesterskaberne. Til gengæld befinder holdet sig i den nok sværeste gruppe af alle, hvor der virkelig bliver hård modstand. Her skal det blandt andet blive spændende at følge holdet mod tyske Spandau 04 Berlin, hvor Lasse Nørbæk, Danmarks vel nok bedste spiller gennem tiderne, der oprindeligt kommer fra netop Frem-Odense, er med.  
 
Bassinet vil være opdelt i to, således der hele tiden afvikles to kampe ad gangen - hele ugen igennem. Hver dag begynder mesterskaberne klokken 9.00.
 
Se kampprogram samt oversigt over deltagende nationer her.

Læs meget mere på hjemmesiden: www.polomasters2005.com
 
For yderligere information kan Kent Sørensen, medlem af LENs Masters-Komité, kontaktes på mobil: 2074 8355.
 
Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion
Vandpolosektionen


 


Cookieindstillinger