0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Erhvervspraktikant hos Dansk Svømmeunion i uge 33

15-08-2005
I uge 33 er Cecilia Ann Bang i erhvervspraktik hos Dansk Svømmeunion i Farum.

Cecilia har her, som én af sine første udfordringer på kontoret, forfattet et
lille selvportræt.

Af: 21

Hejsa
 
Mit navn er Cecilia Ann Bang. Jeg er årgang 1990 og går i 9. klasse på Trørødskolen i Holte. Jeg er halv amerikaner / halv dansker.
 
Jeg betragter mig selv som en fleksibel pige og en dygtig elev, der bruger det meste af sin fritid på at svømmetræne. Faktisk træner jeg, som en gal, skal jeg sige det selv.
 
Grunden til at jeg gerne ville være praktik-elev i Dansk Svømmeunion var, at det, de dér arbejder med, er ting, som interesserer mig meget. En anden grund til, at jeg valgte Dansk Svømmeunion som praktikplads var, at jeg selv er elite-svømmer, træner otte gange om ugen i Gentofte svømmeklub og er meget interesseret i sporten.
 
I fremtiden vil jeg gerne studere sports and entertainment management/Public relations på Universcity i Miami, hvor jeg også kan dyrke min svømning.
Jeg vil gerne fortsætte med svømningen, når jeg er blevet ældre og vil prøve at opnå Team Danmark støtte i forbindelse med den 4-årige gymnasieuddannelse. Jeg overvejer at gå på det nye Nærum gymnasium.
 
Min familie er en stor støtte for mig. Min far hjælper med at køre mig til træning fra hjemmet. Min mor er uddannet vendedommer, starter og official. Min lillebror, som også er meget svømmeinteresseret, er gerne med ude for at kigge på, når der afholdes store svømmestævner sammen med resten af familien.
 
Jeg begyndte med at svømme, fordi jeg ville slå min kusine, som nu er med i The Olympic Trails for 2008 i fly i USA. Jeg var vild med at være i vandet og at presse mig selv, og sådan har jeg det stadigvæk. For hver dag der går, bliver jeg stærkere mentalt og fysisk.
 
Jeg vil til slut sige mange tak til Dansk Svømmeunion fordi de har givet mig mulighed for at være i praktik et sted, som er beskæftiget med lige præcis de ting, som jeg brænder for. Måske jeg henter nogle erfaringer i ugens løb, som jeg kan få glæde af i fremtiden. 
 
Cecilia Ann Bang

 


Cookieindstillinger