0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Europæiske Mesterskaber 2005

12-08-2005

Af: 45

De Europæiske Mesterskaber i livredning er startet i Travemunde, hvor der er over 200 frivillige livreddere fra Tyskland, som hjælper med til at gøre det hidtil største europæiske mesterskab til en succés.

 

Der vil i de kommende 8 dage blive konkurreret om medaljer i forskellige discipliner, og Danmark stiller med et hold både på herresiden såvel som damesiden – i alt 12 udøvere. Der er i alt 2000 deltagere ved dette EM. Resultater fra de forskellige konkurrencer kan man finde på www.dirg.de/EM2005 eller www.dirg/EC2005

 

1. konkurrencedag.

Onsdag startede konkurrencerne i indendørs løb, hvor man forventede at Danmark kunne gå videre til både A- & B finalen, det lykkedes også.

 

A-finalen i 4X50 m forhindring for damer svømmede Line Bang, Maria Bisgaard, Caroline Kleemand og Maibrit Thoft sig til en placering som nr. 8 i tiden 2.09.51. Det var et sekund hurtigere end formiddagens indledende konkurrencer.

 

B-finalen i 200 m forhindring for herrer svømmede Jacob Marcussen sig til en samlet 11. plads i tiden 2.07.35 efterfulgt af Joseph Quinlan som kom ind på en samlet 15. plads i tiden 2.10.93.

 

Udover de to omtalte finaler deltog vi i 2 finaler for holdkapper for herrer og 1 for damer finaler, hvor vi desværre måtte se os diskvalificeret af overdommeren for nogle fejl, som der ikke helt var enighed om i den danske trup.

 

2. konkurrencedag.

Desværre startede denne dag lidt skidt med endnu nogle diskvalifikationer, som ville have rakt til både A og B finaler.

 

Glæden kan dog ikke tages fra de 2 B-finaler, som Jacob Marcussen kæmpet sig frem til i 100 m redningsmedley, hvor han fik en 16. plads og i 100 m bjærgning, hvor han fik en samlet 13. plads med tiden 00.54.94.

 

I torsdagens sidste konkurrencer havde vi hold med både på herresiden såvel som på damesiden i 4 X 50 m redningsmedley, og desværre var det kun herreholdet, der kvalificerede sig til A-finalen på en samlet 5. plads, da dameholdet endnu en gang måtte se sig diskvalificeret.

 

Holdene bestod af Joe Henningsen, Jacob Marcussen, Joseph Quinlan, Nicolai Poulsen, hos damerne deltog Line Bang, Maria Bisgaard, Caroline Kleemand og Maibrit Thoft.

 

For yderligere spørgsmål kan Gert S. Jensen kontaktes på telefon: 2617 3169.

 

 


 


Cookieindstillinger