0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Køge Svømmeklub forlænget samarbejde med to nuværende sponsorer samt fået tilknyttet en ny sponsor til en af Danmarks største svømmeskoler

06-07-2005

Af: 21

Køge Svømmeklub har igennem de sidste 2 år med stor succes haft 4 Svømmeskolesponsorer tilknyttet vores Svømmeskole, et samarbejde som alle parter har været meget tilfredse med.
 
I forrige uge kunne vi præsentere vores 4 elitesponsorer for de næste 2 år, og i dag kan vi præsentere de første 3 af 4 Svømmeskolesponsorer (vi regner med at kunne præsentere den sidste Svømmeskolesponsor i midten af august måned), dette gør at vi stille og roligt kan føre vores visioner ud i livet, med sikkerhed for at vi har økonomien på plads fortæller klubbens forretningsfører Michael B. Espersen.
 
Køge Svømmeklubs Svømmeskole har cirka 1.500 medlemmer, og ca. 200 på venteliste, og jeg vil sige vi er Danmarks klart bedst organiseret & fungerede, samtidig med vi er en af øst sjællands største idrætsforening, hvor du finder det hele fra baby til elitesvømning udtaler næstformand Ole Nielsen.
 
Køge Svømmeklub er banebrydende og nytænkende i dansk svømning, og for at videreudvikle og give vores mange medlemmer endnu bedre forhold er det med stor glæde vi kan oplyse at Malermester Erik Petersen ApS & AP Statsautoriserede Revisorer har forlænget deres kontrakter med yderligere 2 år, og at WIKA supermarked er kommet til som nyt medlem hos vores Svømmeskolesponsorer.
 
Køge Svømmeklub er dynamisk og nytænkende med respekt for den enkeltes behov fra motion til elite, og med tilknytningen af vores Svømmeskolesponsorere åbnes nye muligheder. Vi får nu økonomiske muligheder for at søsætte nogle af de ideer/tiltag som vi har haft på tegnebrættet til glæde for vores medlemmer. 
 
Bredden skaber eliten – og eliten fremmer bredden – KSK ønsker at være med på begge niveauer !
 
Uden sponsorernes velvilje var det ikke muligt for os at køre med det aktivitets niveau som vi gerne vil, og det var heller ikke muligt at udføre mange af de arrangementer som vi gerne vil til glæde for vores mange medlemmer.


Fra venstre: malermester Erik Petersen, Ole Nielsen
(næstformand i Køge SK), Søren Nielsen (AP Statsautoriserede Revisorer) samt Købmand Per Jensen (WIKA supermarked).

De muligheder som nu ligger for at udvide tilbudene til vores mange medlemmer, vil vi bruge som en positiv og konstruktiv indgangsvinkel til den nye sæson som starter den 1. september for Svømmeskolens vedkommende.
 
Køge Svømmeklub takker Malermester Erik Petersen ApS – AP Statsautoriserede Revisorer og WIKA supermarked fordi de har indgået dette samarbejde med Køge Svømmeklub, og håber vi må få et godt og konstruktivt samarbejde til glæde for alle parter.


 


Cookieindstillinger