0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Ungdoms-OL: Flotte personlige rekordtider på andendagen af ungdoms-OL

06-07-2005

Af: 21

På andendagen af ungdoms-OL (EYOF) i Lignano stod Pernille Larsen (AGF) for dagens bedste præstation, da hun, i 200 m rygsvømning, nåede videre til en B-finaleplads i den flotte tid 2.27,37. Pernille sætter her personlig rekord med cirka ét sekund.
 
Mellem indledende heat og B-finalen forberedte unionens trænere Pernille, blandt andet med en række gode idéer, videregivet fra Pernilles klubtræner, Nicolaj Philipsen, som befandt sig på tilskuerpladserne. Og det lykkedes meget flot for den unge svømmer fra AGF at ændre på et par tekniske detaljer (en øvelse, som ellers er meget svær mellem et indledende løb og en finale), der, i B-finalen, resulterede i endnu en personlig rekord og en flot tredjeplads i tiden 2.26,06.
 
Årgangslandstræner Jesper von Seelen var særdeles tilfreds med Pernilles præstation og ser nu spændt frem til Pernilles primære disciplin, 100 m rygsvømning, som er på programmet torsdag, den 7. juli.
 
Danmark var med i 4 x 200 m fri svømning, mixede hold, hvor det blev til en samlet 13. plads til de danske svømmere i tiden 8.31,06.

Holdkappen bestod her af:
Kasper Thomsen, KVIK Kastrup (2.03,81)
Kathrine Hammer, Aalborg (2.10,01)
Rasmus Emil Sonne, Triton Ballerup (2.02,71)
Sofie Harnfeldt, Birkerød/Sigma (2.14,53)
 
Såvel Rasmus Sonne (Triton Ballerup) og Kathrine Hammer (Aalborg) formåede i holdkappen at sætte personlige rekorder. Kathrines tid er så flot, at kan hun gentage denne præstation på torsdag, vil det ikke være umuligt, at vi kommer til at se Aalborg-svømmeren i en A-finale, fortæller Jesper von Seelen fra Lignano.
 
I disciplinen 200 m individuel medley for piger, lykkedes det for Nakskov svømmeren Anna Munk Andersen at nå B-finalen, hvor det blev til en syvendeplads i tiden 2.30,76.
 
Svømmerne har hviledag i dag, onsdag, men fortsætter herefter det travle program torsdag morgen.
 
Se alle resultater på: www.lignano2005.it
 
For yderligere information kan årgangslandstræner Jesper von Seelen kontaktes på mobil: 6169 5599.
 
Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion
Eliteafdelingen

 


Cookieindstillinger