0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Ungdoms-OL: Pæne resultater til de danske årgangssvømmere trods sommerfugle i maven

05-07-2005

Af: 21

De danske årgangssvømmere kom lidt langsomt fra start på førstedagen af ungdoms-OL i italienske Lignano, hvilket, ifølge årgangslandstræner Jesper von Seelen, tydeligvis skyldtes lidt indledende nerver, som skulle svømmes væk. Trods sommerfugle i maven blev det dog til to B-finaler og en pæn holdkap for pigerne i 4 x 100 m fri.
 
Sofie Harnfeldt (Birkerød/Sigma), leverede en flot præstation i 400 m fri, og sluttede således på fjerdepladsen i B-finalen i tiden 4.34,84.
Sofie var ellers noget skuffet oven på sin indledende præstation, men formåede at vise karakter ved, i B-finalen, at levere et solidt løb i en hårdede stil og med et modigt udlæg, som her resulterede i et flot resultat.
 
Det blev også til en B-finale for Michelle Strandskov (Triton Ballerup) i 100 m butterfly. Michelle slutter her som nummer seks i tiden 1.06,91.
 
Pigerne leverede en udmærket præstation i 4 x 100 m fri holdkap, hvor Danmark sluttede på samlet 12. plads i tiden 4.07,73.
 
Jesper von Seelen fortæller, at de danske svømmere bakkes flot op af mange fremmødte danske tilskuere, som på førstedagen formåede at skabe en superstemning omkring den danske trup med Dannebrog i vejret.
 
Alle resultater kan ses på: www.lignano2005.it

For yderligere information kan årgangslandstræner Jesper von Seelen kontaktes på mobil: 6169 5599.
 
Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion
Eliteafdelingen