0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Ny elitesponsor i Køge Svømmeklub

23-06-2005
Roeds VVS ApS skrev mandag eftermiddag under på en 2-årig elitesponsoraftale med Køge Svømmeklub, og samtidig forlængede Resino Trykfarver A/S & DIBA deres aftaler med yderligere 2 år.

Af: 21

Det er med stor glæde at Køge Svømmeklub kan meddele at vi mandag eftermiddag har indgået en 2-årig elitesponsoraftale med Roeds VVS ApS, og samtidig forlængede vores aftale med Resino Trykfarver & DIBA for yderligere 2 år.
 
Køge Svømmeklub har med Roeds VVS indtræden i vores firekløver af elitesponsorer fået en ny medspiller som skal være med til at bane vejen for langsigtet talentudvikling.
 
For Køge Svømmeklub er aftalerne unik, idet den sikrer klubben økonomisk de kommende år og dermed styrker den talentudviklingen, som er vital for at vi kan blande os i toppen af dansk svømning.
 
Formand John Pihlkjær udtaler, at de nye aftaler sikrer ro i foreningen til at koncentrere sig om det sportslige, og han glæder sig samtidig over, at erhvervslivet også kan se muligheder i Køge Svømmeklub.
 
Køge Svømmeklub som med sine ca. 1.650 medlemmer er blandt Danmarks største svømmeklubber og Køges største idrætsklub har visioner for fremtiden, men det er ingen hemmelighed at succes koster penge, og for at videre udvikle klubbens konkurrenceafdeling og for at følge de bedste svømmeklubbers mere og mere professionelle oprustning er tilknytningen af vores 4 elitesponsorer nødvendig for at vi får luft og mulighed for at matche dette udtaler klubbens forretningsfører Michael B. Espersen.
 
Resino Trykfarver & DIBA går nu i gang med deres 5. & 6. år som elitesponsor i Køge Svømmeklub, og dette tolker vi i klubben som de har været tilfredse med samarbejdet, og vi ser frem til yderligere 2 års godt samarbejde siger Michael B. Espersen, som samtidig slutter af med at byder Roeds VVS velkommen som ny elitesponsor, med håb om et godt og konstruktivt samarbejde til glæde for begge parter.


For yderligere information kan Michael B. Espersen, forretningsfører i Køge Svømmeklub, kontaktes på mobil: 2925 8386.

 


Cookieindstillinger