0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Handicapsvømning: Svømmelandshold til stævne i Berlin

21-06-2005

Af: 21

Torsdag d. 23. juni 2005 drager 9 svømmere fra det danske landshold i svømning for handicappede til stævne i Berlin i Tyskland. Her afvikles German Open 2005 (Åbne tyske mesterskaber), der er et stort internationalt stævne for svømmere med et handicap. Stævnet, der afvikles over torsdag, fredag, lørdag og søndag, er første store opgave efter de Paralympiske Lege i Athen, og Danmark stiller med et hold med både erfarne svømmere der har deltaget ved de Paralympiske Lege og nye unge svømmere, der for første gang deltager i et stort internationalt stævne.
 
De 9 danske svømmere er: Anders Gissel (Skovbakken), Christian T. Thomsen (Swim Team Esbjerg), Claus Taudorf (Gladsaxe Svømmeklub), Dennis Storgaard (Swim Team Esbjerg), Karina Lauridsen (Swim Team Esbjerg), Kathrine Grønkjær (S68 Hjørring), Mia Mortensen (AGF), Ole Pedersen (Svendborg) og Sisse Egeborg (VAT89 - Albertslund).
 
German Open er det første af en række forberedelsesstævner frem i mod Verdensmesterskaberne i slutningen af 2006. Stævnerne giver udøverne mulighed for at måle sig med svømmere fra andre nationer, hvilket er afgørende for den videre udvikling. Målet med den danske deltagelse i German Open er først og fremmest personlige rekorder, men flere af profilerne skulle også have gode muligheder for at blande sig i kampen om guldmedaljerne.
 
For yderligere information kan Thomas Stub, cheflandstræner, kontaktes på mobilnummer: 2062 1350. E-mail: stub@swim.dk

 


Cookieindstillinger