0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

KVIK Kastrup ansætter B-holdstræner

14-06-2005

Af: 21

KVIK Kastrup har ansat Kim Dietrichsen, der de sidste 6 år har fungeret som cheftræner i startfællesskabet A6, som træner for klubbens B-hold fra 1. august. Det er en stor glæde at kunne offentliggøre ansættelsen af Kim Dietrichsen, der bliver en erfaren og dygtig afløser for først Morten Henriksen og senest Michael Stærke, som ansvarlig for KVIK Kastrups næstbedste hold.

Kim Dietrichsen bliver ansvarlig for en stor gruppe talentfulde svømmere – heriblandt 4 medaljetagere fra weekendens danske årgangsmesterskaber. Ydermere bliver Kim Dietrichsen overordnet ansvarlig for årgangsmesterskaberne og kommer som sådan til at være den koordinerende person for årgangssvømmerne på A-, B- og C-holdene gennem foråret.

”Med ansættelsen af Kim er en stor sten faldet fra mit hjerte. Jeg har hele tiden været lidt nervøs for om vi kunne matche de profiler vi har haft på B-holdet de sidste år, men det må siges, at vi med Kim får en værdig aftager til den meget vigtige stilling. Kim repræsenterer både erfaring, uddannelse og flotte resultater på årgangs- og juniorniveau med bl.a. svømmere i bruttogruppen til Ungdoms-OL i år. Han har udviklet A6 flot de sidste mange år og hans rutine og engagement bliver til stor gavn for B-holdet. B-holdstræneren er helt essentiel for en fortsættelse af den talentudvikling af årgangssvømmerne, der de sidste 3-4 år har været den måske mest succesfulde i landet. Derfor er det så vigtigt at vi får en så markant profil som Kim ansat. Jeg glæder mig til et langt og værdifuldt samarbejde, og er sikker på han kommer til at falde godt ind i arbejdsmiljøet i KVIK.” udtaler cheftræner Ricki Clausen.

Med ansættelsen af Kim Dietrichsen er trænerkabalen på alle KVIK Kastrups konkurrencehold gået op. Både de fire E-, de tre D- og de to C-hold har såvel som B- og A-hold nu trænere til den kommende sæson.

A- og B-holdsbemandingen i KVIK Kastrup indeholder efter ferien således igen 5 trænere:

Mette Toftdahl (Assistent B), Michael Stærke (Assistent både A- og B), Goran Tufekovic (Assistent A og styrketræner), Kim Dietrichsen (Ansvarlig træner B og overordnet ansvarlig årgangssvømmere) & Ricki Clausen (Ansvarlig træner A og cheftræner).

Den ledige stilling som talentudvikler med ansvarlig for at køre projekter for de bedste svømmere på de forskellige niveauer (E-, D- og C-hold) er det målet at besætte med forskellige ad hoc-profiler, der kan køre projekter med svømmerne i de forskellige aldersgrupper. Her påtænkes primært profiler udefra med spidskompetencer inden for årgangssvømning – eksempelvis nuværende idrætsstuderende/tidligere trænere. Hvis du  mener at kunne bidrage med projekter af interesse for KVIK Kastrup, bedes du henvende sig til cheftræner Ricki Clausen (Tlf.-nummer herunder – mail rc@kvikkastrup.net )

Vi byder Kim Dietrichsen velkommen til KVIK Kastrup og håber på et langt og godt samarbejde.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til undertegnede.

Venlig hilsen

Claus Lyder, Svømmeleder (31121948)
&
Ricki Clausen, Cheftræner (26252531)


 


Cookieindstillinger