0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Svømmemedaljer ved OL i 2012

10-06-2005
Visionen for Herlev Svømning er klar. Vi vil være Skandinaviens stærkeste klubhold. Og med ansættelse af en af landets allerbedste trænere, er Herlev Svømning nået et skridt nærmere målet.

Af: 21

Herlev Svømning har ansat Ejnar Larsen, som af mange anses for at være Danmarks mest succesrige træner de seneste år. Ejnar kommer til Herlev efter en årrækkes med success i Sigma Nordsjælland. I den tid har han opnået adskillige internationale resultater, herunder fået deltagere til OL, VM og EM, medaljer til EM og adskillige nordiske og danske rekorder.
 
Med et langsigtet eliteprojekt i Herlev Svømning, er målene større. Klubben sigter mod internationale topresultater, blandt andet OL-medalje i 2012. Det skal opnås ved til en begyndelse at øge træningsmængden til 8 - 10 gange vandtræning om ugen og derudover supplerende træning på land. Derved er der de optimale udviklingsmuligheder for talentfulde og ambitiøse svømmere.
 
At et eliteprojekt som dette er muligt i Herlev skyldes flere faktorer:
  • Herlev har de rigtige fysiske rammer i form af både 50 m bassin og 25 m bassin.
  • Herlev er en sportsvenlig kommune.
  • Herlev ligger tæt på mange uddannelsessteder, hvilket giver mulighed for at kombinere svømning og uddannelse, samt rige muligheder for at rekruttere unge ildsjæle til trænere og instruktører.
De senere år har Herlev opbygget et godt grundlag for at kunne opnå de høje mål. Den nuværende træner, Kim Vestergaard Larsen, har været med til at få Herlev Svømning fra midten af 3. division i 2001 til i år at rykke op i 1. division og dermed være blandt de 18 bedste hold i Danmark.
 
Så grobunden for blomstrende resultater er til stede i Herlev. Det samme er viljen og ambitionen både hos klubbens bestyrelse, i svømmeskolen og i konkurrenceafdelingen.
 
Yderligere oplysninger kan fås hos
 
Maj-Britt Mikkelberg, Herlev Svømnings formand, på telefon 21 60 31 09.

 


Cookieindstillinger