0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Resultater fra weekendens kampe i slutspillet om topplaceringerne for både herrer og damer

06-06-2005

Af: 21

Den første kamp i kvindernes slutspil i vandpolo mellem Frem og Lystrup endte med en overraskende sejr til Lystrup på 6-5. Det lille bassin i Odder passede tilsyneladende spillerne fra Lystrup bedst, og de står nu med de bedste chancer for at hive bronzemedaljerne i land, når der spilles returkamp i Odense Universitetssvømmehal, Campusvej 55, 5230 Odense M, på lørdag, den 11. juni klokken 15.30.
 
Samme dag, lørdag, kan ASS-Århus følge lørdagens succes over Mix Chicks op.
I Kastrup Svømmehal vandt århusianerne 11-9 i en flot finalekamp. ASS-Århus har derfor de bedste kort på hånden i hjemmekampen, der spilles i Århus Svømmestadion (F. Vestergaards Gade 5, 8000 Århus C) klokken 12.00. Som resultatet dog viser, var Mix Chicks lige i hælene på ASS, så intet er afgjort i denne finaleserie.
 
Lørdag eftermiddag kan medaljerne i mændenes slutspilsserie blive fordelt i Odense Universitets Svømmehal.
I den første kamp i Kastrup vandt OSK 12-10 over Hermes. OSK har således et godt udgangspunkt inden returkampen, men Hermes er aldrig slået på forhånd, så publikum kan se frem til en hård fight klokken 14.00.
Frem spiller returopgør samme sted klokken 17.00 mod USG. Frem vandt den første kamp 12-6, men på den store bane i Odense Universitets Svømmehal, bliver det en helt anden kamp, og derfor umuligt at spå om udfaldet. Eneste sikre er, at der i denne kamp er garanti for spænding og intens fight, hvor USG med en sejr vil få fremtvunget en tredje og afgørende finalekamp.
 
For yderligere oplysninger kan Heino Simonsen kontaktes på telefon: 6593 1038 eller pr. e-mail: heinosimonsen@teliamail.dk

Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion
Vandpolosektionen

 


Cookieindstillinger