0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Afgørende slutspilskampe den kommende weekend for både herrer og damer

02-06-2005

Af: 21

Den kommende weekend tager de bedste danske vandpolohold for herrer og damer hul på slutspillet.
 
Lørdag spiller damerne fra Lystrup og Frem den første bronzekamp i Odder svømmehal, Nølevvej 6, 8300 Odder, klokken 13.45.
På papiret er Frem favorit til at snuppe sejren mod grundspillets nummer fire, men den lille bane i Odder har før resulteret i store overraskelser, så måske venter slutspillets første overraskelse allerede lørdag eftermiddag.
 
Søndag, klokken 15.30, spilles så årets første finale hos kvinderne i Kastrup Svømmehal, Røllikevej 6, 2770 Kastrup. Her mødes Mix Chicks fra København og ASS-Århus.
ASS har hele sæsonen været guldfavorit og spillede godt i semifinalerne mod Lystrup, men på hjemmebanen i Kastrup er Mix Chicks altid farlige.
 
Hos herrerne kæmpes der ligeledes søndag om slutspilspoint i Kastrup svømmehal. Også her bliver der gode chancer for spænding, dramatik og overraskelser, når den første bronzekamp mellem Hermes og OSK sættes i gang klokken 14.00. OSK blev nummer tre i grundspillet, men med den stærke centerspiller Tonny Petersen ude med en brækket hånd, må Hermes, der spillede taktisk klogt i holdets anden semifinale mod Frem, regnes for favorit i denne kamp.
 
Herrernes første finale begynder klokken 17.00 og står mellem USG og Frem. De to hold sluttede med samme pointtal efter grundspillet i efteråret. I foråret har Frem haft et lille overtag, men USG har pudset formen af med et træningsophold i Milano op til finalerne og viste godt spil i semifinalerne, så heller ikke her er noget afgjort på forhånd. De to hold stiller i stærkeste opstilling, hvilket plejer at være garant for spænding og dramatik.
 
For yderligere information kan Heino Simonsen kontaktes på telefon: 6593 1038 og på e-mail: heinosimonsen@teliamail.dk
 
Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion
Vandpolosektionen

 


Cookieindstillinger