0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Festlig afvikling af Danske Bank Cup 2005 i Lyngby Svømmeklub

24-05-2005

Af: 21

Op mod 400 børn og unge i alderen 6 - 18 år, en gruppe veltrimmet motionssvømmere, samt over 400 tilskuere skabte festlige rammer om Danske Bank Cup stævnet i Trongårdens Svømmehal den 22. maj 2005.
 
"Stævnet har været en kæmpe succes. Der var rart at se den entusiasme både deltagerne og tilskuerne viste ved de forskellige konkurrencer. De små svømmestjerner gav virkelig alt, hvad de havde i sig for at vise forældrene, hvad de kunne, mens de veltrimmede motionister kæmpede hårdt mod hinanden om hver eneste placering", udtaler adm. leder i Lyngby Svømmeklub Lars Green Bach
 
Cheftræner i Lyngby Svømmeklub, Mick Steen Nielsen, var også en meget tilfreds mand efter dagens arrangement: "Jeg er meget tilfreds med det generelle sportslige niveau jeg oplevede under dagens konkurrencer. Det er skønt at se, at det efterhånden er lykkedes os trænere i Lyngby Svømmeklub at skabe en rød tråd fra vores elitehold helt ned til vores yngste svømmere - dermed har vi et godt solidt fundament at bygge vores fremtidige sportslige udvikling på"    
 
Et så stort arrangement kræver, at der står en solid og velfungerende organisation bag. Ved Danske Bank Cup var næste 60 frivillige mennesker i sving, for at løfte opgaverne til alles tilfredshed.  
"Det var en fantastisk oplevelse at se, med hvilken energi klubbens mange frivillige ledere, og hovedparten af klubbens konkurrencesvømmere, kaster sige over de mange arbejdsopgaver, der er i forbindelse med sådan et stort arrangement. Hvad enten det er med opstilling og klargøring af stævnet, som officials, som ´salgsassistenter´ i boder, som diplomskrivere eller som kokke og grillmestre på den afsluttende fællesspisning for frivillige ledere og trænerne. Alt sammen er det med til at gøre dagens arrangement til en vellykket begivenhed", udtaler Lars Green Bach.   
 
Det er 2. gang at Lyngby Svømmeklub og Danske Bank, Lyngby Afdeling, arrangerer dette stævne i fællesskab, så de purunge sportsfolk kunne teste formen og få en spændende dag fyldt med konkurrencer og fællesskab.
 
"For de unge er der kun en ting der tæller, når konkurrencerne begynder. De vil vise hvem der er bedst. Samtidig giver stævnet dem også mulighed for at møde en masse nye venner og få en rigtig god oplevelse – og konkurrence kombineret med oplevelser vil vi gerne være med til at støtte" siger Inger Stensboel, filialdirektør Danske Bank, Lyngby Afdeling.
 
For yderligere information kontakt da venligst Cheftræner Mick Steen Nielsen (26741000) eller Adm. leder Lars Green Bach (40362006)
 
Med venlig hilsen
LYNGBY SVØMMEKLUB

 


Cookieindstillinger