0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Sigma NS ansætter international toptræner

24-05-2005

Af: 21

Efter en meget intens og vellykket ansættelsesfase er det lykkedes for SIGMA NS at ansætte den tidligere danske svømme landsholdstræner og nuværende schweiziske svømme landsholdstræner Flemming Poulsen.
 
- SIGMA NS er stolte af at kunne ansætte en stor træner kapacitet. Det er den rigtige person på det rigtige tidspunkt, vi nu har ansat til vores mange internationale svømmere, udtaler Jes Gydesen medlem af SIGMA NS styregruppe. Ud over at Flemming er en af Danmarks mest kompetente svømmetrænere kan han også bidrage med stor svømmeteknisk og organisatorisk viden til SIGMA NS. Flemming har den nødvendige viden og erfaring til at kunne bringe svømmerne og SIGMA NS op på næste international niveau.
 
Flemming har deltaget ved OL, VM og EM de sidste 19 år dels som landsholdstræner og dels som klubtræner. Flemming har tilbragt de sidste 8 sæsoner i Schweiz som cheftræner for Schwimmverein Limmat og som landsholdstræner for Schweiz.
 
Fra 1984 til 1996 var Flemming dansk landsholdstræner og var fra 1979 – 1992 cheftræner i Holstebro Svømmeklub. Her førte han flere svømmere frem til OL, VM og EM.
 
- Vi har som Team Danmark kraftcenter og som en spydspids i dansk og international svømning brug for at samarbejde med mange interessenter uden for bassinet og her spiller cheftræneren en central rolle, udtaler Jes Gydesen. Vi føler at SIGMA NS bliver styrket oven på den svære situation, det er for svømmerne og organisation at skulle tage afsked med Ejnar Larsen, cheftræner gennem 7 sæsoner.
 
Flemming vil sammen med hans kone i løbet af sommeren flytte til Nordsjælland. Flemming og vil starte den 1. september 2005 som cheftræner i SIGMA NS. Vi er sikre på, at alle svømmerne vil tage godt imod Flemming.
 
Flemming vil kunne kontaktes på telefonnummer +41 19805411.
 
SIGMA NS Styregruppe
v/Jes Gydesen

 


Cookieindstillinger