0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Danske Bank Cup 2005 i Lyngby Svømmeklub

20-05-2005
Op mod 400 glade børn deltager søndag, den 22. maj 2005 i Lyngby Svømmeklubs og Danske Bank - Lyngby afdelings: Danske Bank Cup 2005 

Af: 21

Det er med stor glæde at Lyngby Svømmeklub, i samarbejde med Danske Bank - Lyngby afdeling, igen i år kan samle op mod 400 glade børn og små 30 motionssvømmere til klubbens succesfulde ministævne: Danske Bank Cup.
 
Danske Bank Cup sætter et flot punktum for sæsonens svømmeundervisning i Lyngby Svømmeklubs svømmeskole, og er en perfekt lejlighed til at vise – både sig selv og andre - hvor dygtig man er blevet til at svømme.
Tidligere har Danske Bank Cup kunne tiltrække i nærheden af 500 tilskuere i løbet af hele dagen – fortrinsvis forældre, bedsteforældre og andre pårørende, som gerne vil se hvor dygtige børnene er blevet til at svømme, samt heppe på dem under svømningen, og således bidrage til en fantastisk stemning i svømmehallen. 
 
Danske Bank Cup afvikles – nu for 5. gang i den nuværende stævneform - som et rigtigt svømmestævne efter Dansk Svømmeunions svømmeregler, samt med overdommer, starter, dommere, tidtager, og alt hvad dertil hører.
 
Ved Danske Bank Cup konkurreres der i discipliner fra 25m fly, ryg, bryst, fri og op til 100m Indv. Medley – og 200m fri for motionisterne - i 5 forskellige grupper:

  • Bævere, som er nybegyndere i alderen 6-8 år
  • Pingviner, som er øvede svømmere i alderen 6-9 år
  • Sæler/Søløver, som er videregående svømmere i alderen 7-11 år
  • Talenthold/Ungdomshold i alderen 9-18 år
  • Motionssvømmere i alderen 18-? år
Alle svømmere der deltager i Danske Bank Cup får et diplom med hjem.
Derudover er der medaljer til de svømmere der sammenlagt i hver disciplin bliver nr. 1-2-3 for enten piger eller drenge.
I grupperne Bæver, Pingviner samt Sæler/Søløver er der desuden Danske Bank præmier til de 3 bedste piger og drenge efter den tyske pointtabel (i 50 og 100m løb).
Og endelig kåres årets klubmestre i svømmeskolen – bedste pige og dreng i grupperne Bæver, Pingviner og Sæl/Søløver – ud fra højeste pointscore efter den tyske pointtabel.
Der er således rigtig meget at svømme stærkt for på søndag!   
 
For yderligere information kontakt da venligst undertegnede.
 
Med venlig hilsen
LYNGBY SVØMMEKLUB
 
Lars Green Bach
Adm. Leder
Mobil 40 36 20 06

 


Cookieindstillinger