0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Køge Svømmeklub skal have ny cheftræner

26-04-2005
Stefan Wiking stopper pr. 31. juli af familiemæssige årsager som cheftræner i Køge Svømmeklub.

Af: 42

Efter 1 års ansættelse har cheftræner Stefan Wiking af familiemæssige årsager valgt at stoppe som cheftræner i Køge Svømmeklub når hans kontrakt udløber den 31. juli.
 
De skæve arbejdstider som cheftræner har gjort at logistikken på hjemmefronten i Lund ikke har kunnet gå op. Stefans kone arbejder også delvis i Danmark og de har også en lille datter der skal tages hensyn til.
 
Denne beslutning kommer naturligvis på tværs af klubbens ambitiøse visioner for fremtiden, herunder et ønske om at blive kraftcenter i Dansk Svømme Unions elitestruktur, siger formand John Pihlkjær, som samtidig kan oplyse at cheftræner stillingen nu vil blive slået op i de nordiske lande.
 
Vi forventer i starten af juni måned at kunne præsentere den nye cheftræner i Køge Svømmeklub.
 
John Pihlkjær kan samtidig oplyse at klubbens nuværende 2.holdstræner Thomas La Cour i næste sæson er ansat som assistent træner på eliteholdet. Et af kravene for at blive kraftcenter er blandt andet at der er fast tilknyttet en assistenttræner til eliteholdet, og her passede Thomas La Cour perfekt ind.
 
Køge Svømmeklub søger derfor både en ny cheftræner og en 2.holdstræner.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger kan bestyrelsesformand John Pihlkjær kontaktes på tlf. nr. 56 63 08 05 eller 40 30 08 05.
 
 
 
 
 
  


Cookieindstillinger