0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Træner kup for SIGMA NS

24-04-2005
SIGMA NS ansætter Jesper Starcke som træner

Af: 35

SIGMA NS, som er et elitært samarbejde mellem Allerød og Birkerød svømmeklubber, har pr. 1. august ansat Jesper Starcke, som træner for andet holdet i SIGMA NS. Jesper Starcke ansættes til Danmarks stærkeste andet hold, som de sidste 2 år har vundet det Danske Holdmesterskab for årgangssvømmere.
 
Jesper Starcke, er anbefalet af den nuværende SIGMA NS træner, Steen Larsen samt af hans tidligere træner og kollega, cheftræner i Silkeborg svømmeklub Michael Hinge. Jesper kommer med trænererfaring fra Silkeborg svømmeklub og vil som nyuddannet fysioterapeut kunne bidrage med ikke bare sin store trænererfaring men også med god portion teoretisk fysiologisk viden til SIGMA NS.
 
SIGMA NS ser det som et stort plus, at Jesper kommer med både den praktiske og teoretiske viden, som er ufattelig vigtig for de unge årgangssvømmere, som han primært skal træne. Det er vigtigt for SIGMA NS, at de unge svømmere får en korrekt indgang til skadesforebyggelse og eventuelt skadesbehandling og her er det guld værd at have en kompetent person tæt på svømmerne, som kan forebygge og eventuelt hurtigt videresende svømmere til behandling. Samtidig har Jesper også en vigtig rolle i coaching og undervisning af vores øvrige konkurrence trænere. Jesper er i dag underviser på Dansk Svømme Unions grundtrænerkursus samtidig med han er træner under Team Danmark TUP Midtjylland.
 
Den nuværende andet holds træner for SIGMA NS Steen Larsen har valgt at stoppe efter 4 gode år i SIGMA NS. Han skal efter sommerferien et halvt år til Canada i forbindelse med sin uddannelse og som forberedelse til sit speciale.
 
SIGMA NS
Jes Gydesen

 


Cookieindstillinger