0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

AKTUELT

 

Afhold REMA 1000 AquaCamp i en af

årets ferier.

Se mere her

Bliv en haj til Facebook

Deltag i et af de mange temamøder rundt i Danmark.

 

Læs mere og tilmeld jer her

 Næste arrangement

18
Januar
2021
Officials
Modul 1 - Tidtager- og stævnefunktion OM121-3650
Lyngby Idrætsby (Aflyst)

Overskrift

Indledning

Tekst

Tekst

Nyt småbørnsmateriale

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet 'Leg med Blop - og bliv klar til at svømme'.

 


 

 

 

 


 

Kommende kurser

Aqua+Akademi

6. marts Hobro

13. marts Korsør

Svømningens Grunduddannelse

Kalundborg

Store Heddinge

Official kurser

 Næste arrangement

18
Januar
2021
Officials
Modul 1 - Tidtager- og stævnefunktion OM121-3650
Lyngby Idrætsby (Aflyst)
24
Januar
2021
Officials
Modul 2 - Mål-, vende- og banedommer OM221-3608
Sofiendalskolen
24
Januar
2021
Officials
Modul 2 - Mål-, vende- og banedommer OM2 21-3511
Kastrup Svømmehal - Kviks klublokale (Aflyst)

 Redskaber

Redskaber er stedet, hvor du blandt andet finder det politiske program for Dansk Svømmeunion, regler fra FINA for både svømning, åbent vand, vandpolo, masters og faciliteter.

Du kan desuden i vidensbanken finde undersøgelser, som Duelighedsundersøgelsen 2007 og Frivillighedsundersøgelsen.

Dokumenter og notater fra møder i Dansk Svømmeunion vil også kunne findes under redskaber.

Adresse

 

Dansk Svømmeunion

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

 Udviklingskonsulenterne

 Find en medarbejder

Har du brug for at komme i kontakt med en af medarbejderne i Dansk Svømmeunion? Se her hvem, der er ansat i Dansk Svømmeunion og hvordan du kommer i kontakt med dem.

Topplaceringer i vente til Køge Svømmeklub ved DM for årgangssvømmere

10-06-2003

Af: 26

Køge Svømmeklub stiller i år med det største hold nogensinde ved DM for årgangssvømmere 

Tre intense dage med hektisk kamp og konkurrence skal nu til at starte. Beboerne i Esbjerg og Vejen kan forvente masser af glade og forventningsfulde børn og unge når sæsonen rundes af med de Danske Årgangs Mesterskaber (DÅM) i svømning. Alle de bedste årgangs svømmere i Danmark samles nu for at få de præstigefyldte medaljer fordelt.

Kravene for deltagelse i dette års DÅM er de hårdeste nogensinde, således, at det kun er de absolut bedste årgangssvømmere i Danmark, der får adgang til mesterskabet. På trods af dette stiller Køge alligevel med det største hold i klubbens historie. Hele 20 svømmere har på imponerende vis kvalificeret sig og flere med særdeles gode muligheder for topplaceringer og medaljer i det særdeles hårde sælskab. Køges profiler ved mesterskabet er:
 
Iben Diamant har ved de seneste to danske mesterskaber markeret sig som klart den stærkeste pige i crawl. I år satser Iben mere langsigtet på Ungdoms-OL til sommer, men må alligevel betegnes som klar medaljefavorit i alle crawlløb lige fra 50 til 800 fri ved dette mesterskab.
 
Helene Gerdts har haft en forrygende udvikling i denne sæson, hvor der er blevet til udtagelse til svømmeunionens talentcenter og medaljer ved det sjællandske årgangs mesterskab. Ved DÅM går Helene primært efter medaljer i favoritløbene 100 og 200 rygcrawl og 200 og 800 fri svømning.
 
Daniel Pape har længe været med helt fremme i sin årgang og har også i denne sæson formået at holde sig helt med fremme i toppen af dansk årgangs svømning. Det er primært på de længere distancer 200, 400 og 800 fri, hvor Daniel er seedet til at deltage i medaljekampen ved de kommende danske mesterskaber.
 
Leif Henriksen har i denne sæson fået så godt gang i sin butterfly, at han i øjeblikket ligger nr. 2 på 200 butterfly i sin årgang. Selvom Leif og ligger godt placeret på 100 butterfly og de længere crawlløb,  må 200 fly betegnes som løbet med de største medaljemuligheder.
 
Jacob Clement Nielsen er fornylig kommet til Køge Svømmeklub fra Næstved og har virkelig vist markante forbedringer,- hvilket viste sig klart ved de sjællandske årgangs mesterskaber i form af fine forbedringer og medaljer på 100 og 200 rygcrawl. I de samme distancer må det forventes at Jakob er med helt fremme ved DÅM.
 
Kim Henriksen viste med stærk svømning ved Køge Open og de sjællandske årgangs mesterskaber, at han er en man skal holde øje med ved de kommende Danske Årgangs Mesterskaber. Han  er i øjeblikket seedet som nr. 2 på 200 rygcrawl og nr. 3 på 50 fri svømning, men har også gode muligheder i andre løb.
 
Bjarke Stevnsborg har fået lidt af et gennembrud i denne sæson, hvor han har svømmet sig ind i toppen af ranglisterne i sin årgang på kort crawl sprint og individuel medley.  Bjarke ligger i øjeblikket nr. 2 i Danmark på 200 IM og nr. 4 på 50 fri. Han bliver derfor utrolig spændende at følge.
 
Ud over forventning om gode individuelle placeringer, synes Køge I år at have gode muligheder for at markere sig helt med fremme i kampen om medaljerne i holdkapperne i begge årgangsgrupper.
 
Køges hold ved dette års mesterskab består af:
Steffi Larsen, Mie N. Petersen, Iben Diamant, Camilla Jacobsen, Lisa R Frangos, Kristina Rasmussen, Daniel Pape, Simon Jakobsen, Leif Henriksen, Jacob C Nielsen, Steffen Holst, Kristian Hansen, Kim Henriksen, Mads Nielsen, Nikclas Luplau, Bjarke Stevnsborg, Katja Rasmussen, Yalda Ghaznavi, Sabrina K Jørgensen og Helene Gerdts
 

Med venlig hilsen

Thomas la Cour
Årg. 1 træner, Køge Svømmeklub
Tlf.  28892392 / E-mail: thomas.la.cour@email.dk