0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

AKTUELT

 

Afhold REMA 1000 AquaCamp i en af

årets ferier.

Se mere her

Bliv en haj til Facebook

Deltag i et af de mange temamøder rundt i Danmark.

 

Læs mere og tilmeld jer her

 Næste arrangement

Overskrift

Indledning

Tekst

Tekst

Nyt småbørnsmateriale

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet 'Leg med Blop - og bliv klar til at svømme'.

 


 

 

 

 


 

Kommende kurser

Aqua+Akademi

6. marts Hobro

13. marts Korsør

Svømningens Grunduddannelse

Kalundborg

Store Heddinge

Official kurser

 Næste arrangement

24
Januar
2021
Officials
Modul 2 - Mål-, vende- og banedommer OM221-3608
Sofiendalskolen (Aflyst)
24
Januar
2021
Officials
Modul 2 - Mål-, vende- og banedommer OM2 21-3511
Kastrup Svømmehal - Kviks klublokale (Aflyst)
30
Januar
2021
Officials
Modul 7 - Overdommer OM7 21-3570
Kommer senere - 1. del (Aflyst)

 Redskaber

Redskaber er stedet, hvor du blandt andet finder det politiske program for Dansk Svømmeunion, regler fra FINA for både svømning, åbent vand, vandpolo, masters og faciliteter.

Du kan desuden i vidensbanken finde undersøgelser, som Duelighedsundersøgelsen 2007 og Frivillighedsundersøgelsen.

Dokumenter og notater fra møder i Dansk Svømmeunion vil også kunne findes under redskaber.

Adresse

 

Dansk Svømmeunion

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

 Udviklingskonsulenterne

 Find en medarbejder

Har du brug for at komme i kontakt med en af medarbejderne i Dansk Svømmeunion? Se her hvem, der er ansat i Dansk Svømmeunion og hvordan du kommer i kontakt med dem.

Køge Svømmeklub har søsat et nyt koncept - Sommer Svømmeskolen

26-06-2003

Af: 41

 
Køge Svømmeklub har søsat endnu et nyt koncept, denne gang en Sommer Svømmeskole for børn, der løber af stablen de 2 første uger af skolesommerferien.
 

 
Sommer Svømmeskolen for børn har de tidligere år foregået alle hverdage en time hver morgen, de første to uger af sommerferien. I Køge Svømmeklub vil vi hele tiden udvikle vores koncept, derfor erstatter vi den ”gamle” Sommer Svømmeskole med en ny a la de berømte fodboldskoler, udtaler forretningsfører Michael B. Espersen.
 
Køge Svømmeklub arrangerer i samarbejde med DGI Roskilde Amt en sommer-svømmeskole med vandaktiviteter, lege og andre aktiviteter. Vi prøver som noget nyt, at tilbyde alle børn som går i 3. til 5. klasse, uanset svømme evner (dog skal man ikke være bange for vand), en sjov og oplevelsesrig uge i sommerferien. Svømmeskolen er et forsøg, som forhåbentlig kan give børnene inspiration til senere at deltage i idrætslivet, hvis de ikke allerede gør det i forvejen, og det skal gerne være en anderledes ferieoplevelse for børnene siger Svømmeskoleleder Mette Macnamara fra Køge Svømmeklub.
 
Da man ikke kan være i vandet hele tiden, skal vi prøve mange andre ting. Vi er i svømmehallen 1½ time både om formiddagen og eftermiddagen. Ind imellem er vi udendørs og laver mange forskellige lege og aktiviteter bla. nye boldspil, sjove stafetter og teambuilding for børn. I tilfælde af dårligt vejr vil vi gå indenfor på Herfølge skole siger Mette Macnamara.
 
De gennemgående instruktører kommer fra Køge Svømmeklub og til ikke-vandaktiviteterne får vi hjælp fra DGI Roskilde Amt. Der er plads til 24 børn hver uge, og den første uge er fuldt besat, mens der er 2 ledige pladser i den sidste uge. Børnene får frugt og saft hver dag, herudover modtager de en T-shirt og en drikkedunk.
 
Svømmeskolen foregår mandag til fredag. 23.-27. juni eller 30. juni – 4. juli, i tidsrummet mandag-torsdag kl. 09.00 til kl.15.00 & fredag kl. 9.00 – 13.00.
 
Den første uge er i fuld gang, og allerede nu ser det ud til at blive en stor succes, børnene kommer igennem en meget koncentreret svømmeundervisning om formiddagen, hvorefter den står på forskellige udendørs aktiviteter og dagen afsluttes med forskellige lege i svømmehallen.
 
Udgangspunktet er Herfølge Svømmehal, Scheelsvej 2A, 4681 Herfølge, og man kan hver dag i perioden gå ind på vores hjemmeside www.ksk.dk og se billeder fra dagens aktiviteter, slutter Køge Svømmeklubs Svømmeskoleleder Mette Macnamara.
 
På klubbens vegne
 
Herfølge den 23.05.02
 
Michael B. Espersen
Forretningsfører
Køge Svømmeklub
Mobil 29 25 83 86