0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

AKTUELT

 

Afhold REMA 1000 AquaCamp i en af

årets ferier.

Se mere her

Bliv en haj til Facebook

Deltag i et af de mange temamøder rundt i Danmark.

 

Læs mere og tilmeld jer her

 Næste arrangement

Overskrift

Indledning

Tekst

Tekst

Nyt småbørnsmateriale

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet 'Leg med Blop - og bliv klar til at svømme'.

 


 

 

 

 


 

Kommende kurser

Svømningens Grunduddannelse

Kalundborg

St Heddinge

Årgangstræneruddannelse

 

Børnetræneruddannelsen

22. maj Tommerup

Official kurser

Modul 1 - Tidtager- og stævnefunktion

26. maj Gentofte (engelsk)

1. juni Haderslev

Modul 2 - Bane-, mål- og vendedommer

9. maj Gentofte

Modul 7 - Overdommer

21. august + 11. september Vejle

 Næste arrangement

9
Maj
2021
Officials
Modul 2 - Mål-, vende- og banedommer OM221-3651
Kildeskovshallen
15
Maj
2021
Træner/instruktør
Årgangstræneruddannelsen TÅR21-3664
Vildbjerg Sports- og Kulturcenter
15
Maj
2021
Træner/instruktør
Årgangstræneruddannelsen TÅR21-3592
Fyrtårn Tommerup (Aflyst)

 Redskaber

Redskaber er stedet, hvor du blandt andet finder det politiske program for Dansk Svømmeunion, regler fra FINA for både svømning, åbent vand, vandpolo, masters og faciliteter.

Du kan desuden i vidensbanken finde undersøgelser, som Duelighedsundersøgelsen 2007 og Frivillighedsundersøgelsen.

Dokumenter og notater fra møder i Dansk Svømmeunion vil også kunne findes under redskaber.

Adresse

 

Dansk Svømmeunion

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

 Udviklingskonsulenterne

 Find en medarbejder

Har du brug for at komme i kontakt med en af medarbejderne i Dansk Svømmeunion? Se her hvem, der er ansat i Dansk Svømmeunion og hvordan du kommer i kontakt med dem.

Thisted Svømmeklub afholder Thisted Cup for 29. gang

21-09-2004

Af: 32

Når vi skriver ultimo september 2005, vil der mangle noget. Svømmehallen lukker - og en ny hal bliver desværre først en realitet i løbet af år 2006. Det vil skabe et tomrum for mange klubber, svømmere, trænere, ledere og officials. Det bliver en udfordring for Thisted Svømmeklub at opretholde hele staben omkring klubben med udgangspunkt i det fantastiske store antal frivillige, der gør en beundringsværdig indsats; både i det daglige og omkring et stort stævne som Thisted Cup.
Derfor er det en kæmpe glæde, at vi i år er blevet beriget med så mange positive tilsagn fra klubber rundt omkring i Danmark og i Norge. Det er virkelig noget, der varmer vores klubhjerter. Vi kan derfor også kun opfordre de samme klubber til at huske, at vi både kan og vil vende tilbage med Thisted Cup i år 2006.
 
Toppen af Norsk og Dansk svømning mødes til Thisted Cup 2004
Internationale svømmere med VM og EM erfaring mødes. Vi kender navnene. Vi ser op til dem. Nu er det en realitet.
Årets Thisted Cup i svømning byder på intet mindre end 1 OL deltager, 5 VM deltagere, 9 EM deltagere og 3 EJM deltagere. Alle har de en imponerende rekordliste bag sig.
 
At årets Thisted Cup ikke kun er forbeholdt den absolutte elite, ja det vidner de mange tilmeldinger om. Ca. 3000 starter, ca. 500 svømmere og ca. 30 klubber har tilmeldt sig Thisted Cup, der vanen tro trækker klubber til fra både nord og syd. I mange år har der været tradition for, at flere norske klubber + landshold ligger vejen forbi Thisted. Det hænger sammen med, at stævnet passer perfekt ind i den fase, som de fleste norske klubber befinder sig i her sidst i september måned. De mange norske svømmere vil givet stå stærkt i billedet; men de får konkurrence lige til det sidste svømmetag. Igen i år er vi nemlig repræsenteret af en lang række stærke danske navne.
 
Lokale helte i aktion
Af Thisteds egne svømmere skal der især nævnes: Kristian Oluf Sørensen, der i år har valgt at satse 100% på sin svømning og har taget et friår fra skole for at kunne koncentrere sig om sin svømning. Rene Poulsen, der aspirerer til TUP-nordjylland (TalentUdviklingsProgram), som svarer til det gamle årgangslandshold. Maiken Hansen, der lige som René aspirerer til TUP-nordjylland (TalentUdviklingsProgram), som svarer til det gamle årgangslandshold.
 
Supersprint
Vi gentager succesen med SUPERFINALER på alle 50 m. distancer. Det vil uden tvivl løfte kvaliteten på de absolutte sprinterdistancer. Noget tyder således på, at mange stævnerekorder vil stå for fald.
 
Bredden møder toppen
Eliten er afhængig af bredden og omvendt. For mange af de yngre svømmere er Thisted Cup noget der virkeligt ses frem til. De får her chancen for at oplevere deres absolutte største svømmehelte i aktion; samtidigt med, at de selv har alle muligheder for at lade deres talent komme til udtryk
 
Støt os
Vi kan kun på det kraftigste opfordre pressen til at komme og dække stævnet og dermed opleve den fantastiske stemning. Hjælp os med at presse den sidste entusiasme ud af den gamle svømmehal.
 
Vel mødt til Thisted CUP
For yderligere oplysninger samt koordinering af pressedækning; kontakt venligst Cheftræner Jesper Harder på 2177 1515 eller kontor@thisted-swim.dk