0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Nyt livredningshold i Glostrup

07-11-2004

Af: 42

Glostrup Svømme Klub introducerer nu, pr. 17/11 et nyt livredningshold. På holdet gives der mulighed for at øve de forskellige teknikker, der er inden for livredningen. Det er holdets vision at søge ud i de forskellige kroge af livredningen og afprøve grene som kystlivredning og sportslivredning.
 
Deltagerne på holdet er i høj grad selv med til sætte dagsordenen for, hvad der sker på holdet og de ønsker, som den enkelte har til træningen bliver tilgodeset. Hvor nogle ønsker at fokusere på livredderprøven er der måske andre der har lyst til at prøve kræfter med nogle af de discipliner der er inden for kystlivredningen.
 
Deltagerne på holdet vil derfor have forskellige forudsætninger og baggrunde. Fra skolelærere og politielever der skal tage livredderprøven og over til tidligere konkurrencesvømmere der ønsker nye udfordringer og nye måder bruge vandet som træningsværktøj. De eneste forudsætninger for at deltagelse er, at du er over 16 år og har de basale svømmefærdigheder.
 
Vil du høre mere om hvilke muligheder dette tilbyder, er du velkommen til at kontakte instruktør Ivan Hassinggaard på telefon 22 32 67 89.

 


Cookieindstillinger