0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Ny B-holdstræner i KVIK Kastrup

06-01-2005

Af: 24

Vores nuværende B-holdstræner og ansvarlige for talentudviklingen Morten Henriksen har valgt at forlade KVIK Kastrup for at forfølge mulighederne i et nyt job, derfor er der ansat ny ansvarlig træner for KVIKs B-hold pr. 15. januar. Det bliver dog ikke noget nyt ansigt, der overtager hvervet, idet Michael Stærke – der indtil nu har fungeret som assistent på B-holdet – bliver den nye ansvarlige træner frem til sommerferien. Efter sommerferien skal der i udgangspunktet findes en ny træner til KVIKs B-hold.

Michael Stærke kom i sommers til KVIK og fungerer p.t. som assistent på både A- og B-holdet. Michael har været cheftræner i Silkeborg Svømmeklub 1994-1999 med mange medaljer og rekorder til nationale mesterskaber til følge. KVIK vedbliver dermed at have den mest profilerede B-holdstræner i landet på trods af Mortens exit.

I forhold til sit stop i KVIK udtaler Morten Henriksen: ”Jeg har været glad for mit arbejde i KVIK, men jeg har fået et tilbud, jeg ikke kunne sige nej til. Jeg har været en del af et spændende team, og jeg synes vi har nået mange spændende ting det sidste 1½ år i arbejdet med B-holdet specifikt og talentudviklingen generelt.”

”Med ansættelsen af Morten tog vi for 1½ år siden et stort, men rigtigt, skridt. Det er brandærgerligt, at Morten stopper i KVIK, men svømmetrænergerningen er og bliver et job og ikke en fritidsinteresse, og det må vi acceptere. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at finde den helt rigtige person til at overtage B-holdet fra 1. august. Indtil da bliver det varetaget af Michael Stærke og en mere kompetent B-holdstræner kan ingen cheftræner forlange. Der er lang tid til sommerferien, og nu har vi tiden til at finde en ny dygtig træner til at overtage holdet – hvadenten det skal være en meget rutineret træner som Morten eller en ung løve med ild bagi. Et er sikkert: Det bliver en dygtig træner!” udtaler cheftræner Ricki Clausen.

Morten Henriksen har sidste arbejdsdag 14. januar 2005. KVIK Kastrup ønsker Morten al held og lykke i sit nye job og siger tak for godt samarbejde.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til cheftræner Ricki Clausen, mobil: 26 25 25 31 - e-mail:  rc@kvikkastrup.net eller svømmeleder Claus Lyder, mobil: 31 12 19 48.

Venlig hilsen

Claus Lyder
Svømmeleder

og

Jan Urban Hansen
Formand


 


Cookieindstillinger