0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Køge Svømmeklub afholder sponsorstævne for 25. gang

08-02-2005

Af: 41

Det er 25. gang og dermed jubilæum for Køge Svømmeklubs årlige sponsor svøm som helt klart er Danmarks mest indbringende sponsor svøm, der sidste år satte indtjenings rekord med i alt 324.730,-kr.
 
Sponsor svøm udvalget i Køge Svømmeklub (Anne-Mette Pedersen & Jesper Johnsen) har siden slutningen af november måned 2004 arbejdet med dette års sponsor svøm og som udgangspunkt var målsætningen at vores svømmere skulle svømme samme beløb ind som sidste år.
 
Vi har nu fået de fleste kontrakter i hus, og der ser ud til at målsætningen i år om at svømme cirka 325.000,-kr. kan indfries. Vores svømmere har fået en rigtig flot modtagelse når de har været ude at skaffe kontrakter, så vi har en realistisk tro på at det lykkes os at svømme dette beløb ind.
 
Svømmerne (k-afdelingen består af ca. 90 svømmere) er unge, målbevidste mennesker, der bruger en stor del af deres fritid på at blive rigtige gode. De bedste træner op til 14-16 timer pr. uge !!
 
Desværre kan de ikke kun klare sig med talent og flid alene for at nå et højt sportsligt niveau. Aktiviteter som træningslejre og stævnedeltagelse i ind/udland koster penge. Derfor har svømmerne brug for at blive sponseret af handlende, erhvervsdrivende samt private, i alt er vores svømmere i denne tid ude ved ca. 400 virksomheder for at få en sponsorkontrakt i hus, til vores sponsor svøm.
 
Sponsor svøm foregår på den måde at der svømmes så mange meter på 2 timer som muligt. Med en sponsoraftale med et øre beløb pr. svømmet meter gælder det naturligvis om for svømmerne at svømme så mange meter som muligt. Hele det indsamlet beløb vil udelukkende gå til aktiviteter for konkurrence svømmerne.
 
Sponsor svøm skydes i gang kl.11.00 hvor klubbens mindste konkurrencesvømmere springer i vandet og svømmer fra kl.11.00-13.00, klubbens årgangs svømmere er i vandet kl.13.15-15.15 mens klubbens 2.holds- & elitesvømmere er i vandet kl.15.30-17.30.
 
Hvis du ønsker yderligere oplysninger om søndagens sponsor svøm kan Anne-Mette Pedersen kontaktes på 56 67 16 06 (arbejde) eller 56 27 69 63 (privat).
 
 

 


Cookieindstillinger