0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

GTI "svømmer" i penge

16-02-2005

Af: 26

Svømmerne fra Greve Tune Svømmeklub gjorde det igen!
 
Ved svømmeklubbens årlige SPONSORSTÆVNE d. 13. februar svømmede GTI´s konkurrencesvømmere ikke mindre end 292.000 kr ind til klubbens aktiviteter. Det højeste beløb i klubbens historie!
 
GTI har afholdt Sponsorstævne gennem de sidste mange år med det formål at optjene ekstra midler til svømmernes udvikling gennem deltagelse i større stævner og træningslejre. Idéen er, at svømmerne skaffer penge ind til klubbens aktiviteter gennem personlige sponsorater. På 2 timer skal svømmerne svømme så langt de kan, og deres sponsorer honorerer dem med et bestemt beløb pr. svømmet meter.
 
Svømmerne har kæmpet hårdt både før og under stævnet. Først med at skaffe sponsorer, som har villet støtte deres sport gennem personlige sponsorater – og herefter har de kæmpet i vandet for at svømme så langt de kunne på 2 timer – uden stop. En kraftpræstation af ikke mindst de små svømmere, hvoraf flere kun er 10-11 år! 
 
”Topscorer” i distancer var Jesper Madsen fra eliteholdet med 9.250 m, og på andetholdet var det Jeanette S. Seistrup 8.300 m., mens topscoreren blandt de helt unge svømmere var Christian Delauran Petersen med ikke mindre end 5.860 m. Samlet blev der svømmet over 328 km på 2 timer!! 
 
Victor Vøhlert var for andet år i træk ”Topscorer” i sponsorbeløb. Hans personlig sponsorer havde støttet ham med et samlet beløb på over Kr 30.000!! En timeløn på over 15.000!!! Sarah Groot havde også været flittig og havde mange personlige sponsorater, som tilsammen støttede hende med ikke mindre end 23.450 kr.   
 
Udover den store tilfredsstillelse og stolthed, som svømmerne kunne gå op af vandet med, efter et marathonsvøm på 2 timer, var der desuden præmier til de svømmere, som havde svømmet flest penge ind via sponsorater. Der var bla. gavekort til hotelovernatninger på både Scandic Hotels og Choice hotels, biografbilletter fra Nordisk Film, middag på Golden House restaurant, middag på Strandgreven, engangskameraer m.m. Den lokale bager ”Appetite” havde sponsoreret lækkert og sundt brød til svømmerne, en gestus, som virkelig faldt i god jord hos de udmattede svømmere!
 
Greve Tune svømmeklub vil gerne takke alle de 297 sponsorer, som har støttet og troet på deres svømmere og til alle de lokale virksomheder som bakkede op omkring arrangementet!
 
GTI Sponsorudvalg
 
 
 

 


Cookieindstillinger