0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

AKTUELT

 

Bliv en haj til Facebook

Deltag i et af de mange temamøder rundt i Danmark.

 

Læs mere og tilmeld jer her

 Næste arrangement

21
September
2021
Officials
Modul 3 - Starter OM321-3710
Erritsø Hallen (Aflyst)
21
September
2021
Officials
Modul 1 - Tidtager- og stævnefunktion OM121-3646
Fjordsgade forenings og fritidshus
21
September
2021
Officials
Modul 1 - Tidtager- og stævnefunktion OM121-3577
UC Syds (Seminariets) svømmehal, Esbjerg - Møderum i Svømmehallen

Overskrift

Indledning

Tekst

Tekst

Nyt småbørnsmateriale

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet 'Leg med Blop - og bliv klar til at svømme'.

 


 

 

 

 


 

Kommende kurser

Forår 2022:

Svømningens Grunduddannelse

Kalundborg

Præstø

 Næste arrangement

21
September
2021
Officials
Modul 3 - Starter OM321-3710
Erritsø Hallen (Aflyst)
21
September
2021
Officials
Modul 1 - Tidtager- og stævnefunktion OM121-3646
Fjordsgade forenings og fritidshus
21
September
2021
Officials
Modul 1 - Tidtager- og stævnefunktion OM121-3577
UC Syds (Seminariets) svømmehal, Esbjerg - Møderum i Svømmehallen

 Redskaber

Redskaber er stedet, hvor du blandt andet finder det politiske program for Dansk Svømmeunion, regler fra FINA for både svømning, åbent vand, vandpolo, masters og faciliteter.

Du kan desuden i vidensbanken finde undersøgelser, som Duelighedsundersøgelsen 2007 og Frivillighedsundersøgelsen.

Dokumenter og notater fra møder i Dansk Svømmeunion vil også kunne findes under redskaber.

Adresse

 

Dansk Svømmeunion

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

 Udviklingskonsulenterne

 Find en medarbejder

Har du brug for at komme i kontakt med en af medarbejderne i Dansk Svømmeunion? Se her hvem, der er ansat i Dansk Svømmeunion og hvordan du kommer i kontakt med dem.

Generalforsamling i Køge Svømmeklub

15-03-2005

Af: 41

Køge Svømmeklub kan på klubbens ordinære generalforsamling onsdag den 16. marts for 4. år i træk fremlægge et overskud på årets drift. 
 
Køge Svømmeklub afholder onsdag den 16. marts ordinær generalforsamling i klubhuset, Scheelsvej 2 A, Herfølge, kl.19.00.
 
Vi har nu igennem 4 år lagt megen energi i at styrke og udvikle det økonomiske fundament, og dette arbejde har nu båret frugt siger forretningsfører Michael B. Espersen, som sammen med klubbens kasserer Dorthe Diamant på generalforsamlingen for 4. gang i træk kan fremlægge et regnskab med et i år særdeles flot overskud. Det økonomisk fundament sikrer, at de langsigtede planer kan gennemføres med konsekvens, så vi f.eks. nu kan stikke spaden i jorden og bygge til vores klubhus uden at skulle ud på lånemarkedet.
 
Udvidelsen af vores klubhus i Herfølge er et stort ønske der går i opfyldelse. Vores klubliv har de senere år været inde i en rivende udvikling hvor vi blandt andet har fået en cafe op at stå som har åben 3 dage om ugen, desuden bruges klubhuset til blandet andet fælles spisning for konkurrencesvømmerne - diverse møder - kurser m.v. så rammerne har længe været for små, og vi har for mange gange måtte "smide" forældre ud af klubhuset fordi der skulle holdes møde, dette skulle gerne være fortid efter sommerferien fortæller Michael B. Espersen.
 
Køge Svømmeklub har i det forløbende år også styrket og udviklet et i forvejen godt samarbejde med Køge Kommune, med henblik på at kunne blive kraftcenter i Dansk svømning.
 
På det sportslige område har Køge Svømmeklub igen bevist, at vi er på rette vej. Højdepunkterne har været oprykningen til Svømmeligaen - bronzemedaljen ved DM hold for årgangssvømmere samt Linda Lunds bronzemedalje på 100 medley ved de danske kortbane mesterskaber.
 
Svømmeskolen, som er en meget vigtig del af Køge Svømmeklub, har kunnet fastholde en stærk trænerstab, og vi har i årets løb med stor succes afholdt Stjernejagt og årets chance. På grund af reparations- arbejde i Herfølge Svømmehal i sommeren 2004 var det desværre ikke muligt at afvikle vores sommer svømmeskole, men vi er klar igen i 2005, og det bliver i de to første uger af skolens sommerferie.
 
På stævnefronten har vi i 2004 med stor succes afviklet endnu en udvidet udgave af Køge Open, med konkurrence i både Køge Svømmeland og Herfølge Svømmehal. I 2004 havde stævnet foruden de danske klubber deltagelse af svømmere fra Sverige - Norge - Færøerne og Island, og det nye koncept for stævnet har virkelig vist sig at være en succes.
 
Køge Svømmeklub har også fået opbygget et godt og konstruktivt samarbejde med Køge Svømmeland og uden deres store velvilje, havde vi ikke mulighed for at køre med det aktivitetsniveau, som vi gør.  
 
Igen i 2004 har der været brug for masser af frivillig arbejdskraft, kunsten er at få mange til at være med, så behøver den enkelte ikke at gøre så meget.
På bestyrelsesniveau er det svært at undgå et stort arbejdspres, så det er naturligt, at der jævnligt vil være brug for friske kræfter.
 
På valg til bestyrelsen er formand John Pihlkjær (genopstiller), sekretær Ulla Kristiansen (genopstiller ikke), kasserer Dorthe Diamant (genopstiller ikke), Ole Nielsen (genopstiller) og desuden går næstformand John Jensen uden for tur. Som nye kandidater opstiller bestyrelsen: Susanne Graffmann, Lars Dideriksen og Karsten Johansen.