0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Fælles pressemeddelelse fra Sigma NS og Ejnar Larsen

29-03-2005

Af: 26

Den 28, februar 2005 udsendte styregruppen i Sigma NS en pressemeddelelse i forbindelse med opsigelsen af cheftræner Ejnar Larsen. Denne pressemeddelelse blev fulgt op af en pressemeddelelse at 2. marts 2005 fra Ejnar Larsens advokat.

Som opfølgning herpå er parterne enige om supplerende at oplyse følgende:


Opsigelsen at cheftræner Ejnar Larsen er besluttet af styregruppen i Sigma NS. I henhold til den 4-årige kontrakt, som parterne indgik for et halvt år siden, havde begge parter mulighed for at opsige aftalen med et kortere varsel, og styregruppens beslutning om at opsige Ejnar Larsen er truffet på baggrund af denne bestemmelse i kontrakten.


Opsigelsen følger de for ansættelsesforholdet gældende aftaler og regler. Parterne er enige om at fortsætte samarbejdet i opsigelsesperioden.


Med henblik på afklaring at de juridiske spørgsmål, som opsigelsen giver anledning til, har parterne aftalt at mødes efter påske og efter, at danmarksmesterskaberne i svømning er afviklet, for at afklare eventuelle udeståender.


Foreløbig ønsker parterne, at interessen koncentreres om svømmerne og deres muligheder for at yde toppræstationer i forbindelse med DM, og har derfor aftalt indtil videre ikke at kommentere sagen yderligere.
 
 
Styregruppen i Sigma NS og Ejnar Larsen


 

 


Cookieindstillinger