0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

DM for hold i Køge Svømmeland

03-04-2005

Af: 41

Hele den danske svømmeelite med europamester Louise Ørnstedt i spidsen lægger i den kommende weekend vejen forbi Køge Svømmeland for at svømme om det danske hold mesterskab 2005.
 
Køge Svømmeklub står i samarbejde med Dansk Svømmeunion som arrangør af årets DM finale for hold der afvikles i den kommende weekend med Køge Svømmeland som ramme.
 
Det er Danmarks absolutte elite, der denne første weekend i april vil være samlet i Køge for at afgøre årets Danske Mesterskab for hold, hvor der svømmes efter de officielle medaljer fra Danmarks Idræts Forbund.
 
Blandt deltagerne vil blandt andet være Louise Ørnstedt fra STO 95 i Odense som i lørdags svømmede sig ind som nr. 1 på årets verdensrangliste i 100 ryg. Det bliver spændende at se om hun kan følge de gode takter fra Danish Open stævnet i Odense op i Køge Svømmelands bassin.
 
I deltagerfeltet findes også den bog aktuelle Mette Jacobsen fra West Swim i Esbjerg, der ved World Cup stævnet i Stockholm i januar måned kun var 1/100 fra Europa rekorden i 200 butterfly, måske rekorden kan komme i hus ved weekendens DM hold finale i Køge Svømmeland !
 
Der er ingen tvivl om at svømme Danmark og pressens bevågenhed den kommende weekend vil være rettet imod Køge Svømmeland siger forretningsfører Michael B. Espersen som ser frem til 4 spændende stævneafsnit med svømning i top klasse. Man ser tit at svømmerne når de kommer fra et langbane stævne (Danish Open er afviklet på langbane i påsken) til et kortbane stævne præstere rigtig hurtige tider, så jeg tror der vil komme nogle rigtige hurtige tider i Køge Svømmeland i løbet af weekenden slutter Michael B. Espersen.
 
Der er gratis adgang til stævnet som har følgende stævnetidspunkter:
 
Lørdag den 2. april kl.10.00-12.15
Lørdag den 2. april kl.16.00-18.15
 
Søndag den 3. april kl.10.00-12.15
Søndag den 3. april kl.16.00-18.15
 
 
Følgende klubber stiller til start i Køge Svømmeland:
Sigma NS (startfællesskab mellem Birkerød, Allerød og Hillerød)
West Swim (fra Esbjerg)
Lyngby 
STO 95 (startfællesskab fra Odense)
VAT 89 (startfællesskab mellem, Vallensbæk, Albertslund, Tåstrup, Glostrup)
AGF
Silkeborg
Herning
Køge

 


Cookieindstillinger