0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Årets svømmer 2005

28-03-2005

Af: 21

Ved de netop afholdte danske mesterskaber på langbane kårede DSTS traditionen tro årets svømmer. 
I år havde DSTS bestyrelsen valgt at indstille 6 kandidater, hvorefter der skulle afgives 5,4,3,2,1 og 0 point på de 6 svømmere.

De nominerede var i år: Jacob Andkjær VAT89/EC, Lotte Friis Allerød/Sigma, Mette Jacobsen West Swim Esbjerg, Louise Ørnstedt Frem/STO95, Julie Hjorth-Hansen Birkerød/Sigma, Majken Thorup, Aalborg.

Vinderen blev i år, ikke ufortjent, Louise Ørnstedt, som lørdag formiddag cementerede, at hun var den rigtige med sin erobring af 1. pladsen på verdensranglisten.
Louise blev kåret på baggrund af sit flotte comeback til OL efter en blodprop i benet få måneder forinden og ikke mindst Europamesterskabet i 200 ryg, som de mest bemærkelsesværdige.

På andenpladsen kom Mette Jacobsen, som den første svømmer i verden kvalificerede sig til det 5. OL i træk. Siden hen blev det til 2x sølv, samt 2 nordiske rekorder til Europamesterskaberne i december, og blot 1/100 sekund fra europarekorden til World cup.

På tredje pladsen kom den unge Lotte Friis, der i år for alvor svømmede sig ind i den internationale elite med en sølvmedalje til EKM i december.

Det er kun medlemmer af DSTS, der har mulighed for at stemme. Dette er for at sikre, at alle med stemmer har et dybdegående kendskab til alle kandidaters fremgang, resultater mm. 

For yderligere information kan formand Bo Jacobsen kontaktes på 2072 7945.

Se billeder på: www.dsts.orgMed venlig hilsen
Dansk SvømmeTræner Sammenslutning

Kristian Mikkelsen
Presseansvarlig, DSTS bestyrelsesmedlem
Mobil: 2295 6332
 

 


Cookieindstillinger