0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

AKTUELT

 

Bliv en haj til Facebook

Deltag i et af de mange temamøder rundt i Danmark.

 

Læs mere og tilmeld jer her

 Næste arrangement

18
September
2021
18
September
2021

Overskrift

Indledning

Tekst

Tekst

Nyt småbørnsmateriale

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet 'Leg med Blop - og bliv klar til at svømme'.

 


 

 

 

 


 

Kommende kurser

Forår 2022:

Svømningens Grunduddannelse

Kalundborg

Præstø

 Næste arrangement

18
September
2021
Officials
WinGrodan 2 OMG21-3734
Holbæk Svømmeklub (Aflyst)
18
September
2021
Officials
Modul 2 - Mål-, vende- og banedommer OM221-3743
Børkop Svømmehal (Aflyst)
18
September
2021
Træner/instruktør
Svømningens Grunduddannelse ISG21-3435
Danhostel Store Heddinge

 Redskaber

Redskaber er stedet, hvor du blandt andet finder det politiske program for Dansk Svømmeunion, regler fra FINA for både svømning, åbent vand, vandpolo, masters og faciliteter.

Du kan desuden i vidensbanken finde undersøgelser, som Duelighedsundersøgelsen 2007 og Frivillighedsundersøgelsen.

Dokumenter og notater fra møder i Dansk Svømmeunion vil også kunne findes under redskaber.

Adresse

 

Dansk Svømmeunion

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

 Udviklingskonsulenterne

 Find en medarbejder

Har du brug for at komme i kontakt med en af medarbejderne i Dansk Svømmeunion? Se her hvem, der er ansat i Dansk Svømmeunion og hvordan du kommer i kontakt med dem.

Program til lederdelen af clinic

09-06-2004
Programmet til lederdelen af clinic er nu klar. Tilmelding vil kunne foretages via hjemmesiden fra medio juli.

Af: 42

Clinic - Svømningens dag
lederdel - med fokus ledelse
 
Scandic Hotel Eremitage, Lyngby
                     
Fredag, den 3. september 2004
                     
19.00-20.15 Den gode kontrakt ved Willy Rasmussen
 
Willy Rasmussen arbejder i DIF som konsulent med speciale inden for skat og jura og er blandt andet ophavsmand til DIFs forslag til standardkontrakter. Willy er skatteuddannet og har erfaring som leder af en kommunal skatteafdeling. Som DIF-konsulent har Willy ført en række principielle ”idrætssager” i Landsskatteretten. Fokus bliver især den ”gode trænerkontrakt” og hvordan en sådan opbygges. Ligeledes giver Willy Rasmussen os et indblik i, hvordan de skattefri muligheder bruges - uden at misbruges.
                     
20.30-21.30 Økonomistyring for talblinde ved Niels Thor Mikkelsen
 
Niels Thor Mikkelsen har gennem en årrække været kasserer i Glostrup Svømme Klub, hvor han nu er formand. Niels har herudover været formand for brugerbestyrelsen ved Glostrup Idrætsanlæg fra etableringen i 1999 og frem til 2003. Civilt er Niels cand. merc. i revision og underdirektør i Danske Bank med ansvar for IT revision. Som kasserer i Glostrup har Niels arbejdet med at decentralisere de økonomiske beslutninger i klubben, og anviser nogle værktøjer til styring af dette ligesom han vil illustrere, hvordan økonomien kan blive mere tilgængelig for klubbens ledere.
                     
Lørdag, den 4. september 2004
                     
09.00-10.15 Ledelse i Superligaen ved Per Bjerregaard
 
Per Bjerregaard er formand i Brøndby IF Fodbold og administrerende direktør i Brøndbyernes IF Fodbold A/S. Nærmere præsentation er vist ikke nødvendig. Supra Societatem Nemo er Brøndbyernes IF´s motto og betyder ´Ingen over fællesskabet´ eller sagt en anden måde ´Ingen over klubben´. Vi kommer til at høre om Pers erfaringer med ledelse af professionelle og frivillige i en af dansk idræts stærkeste organisationer.
                     
10.45-12.00 En stærk organisation ved Jens Klarskov
 
Jens Klarskov er administrerende direktør for arbejdsgiverorganisationen Dansk Byggeri. Jens har forestået sammenlægningen af Byggeriets Arbejdsgivere og Danske Entreprenører, og har erfaring med, hvilke elementer, der indgår i en stærk organisation. Ud over selv at have været dansk topsvømmer og træner, er Jens i dag med til at videreudvikle VAT 89, hvor han er leder af en gruppe, der forestår forandringsledelse i vest-egnens svømmeklubber. Vi kommer til at høre om erfaringerne fra henholdsvis den professionelle og den frivillige organisation.
                     
12.00-13.00 Frokost
                     
13.00-14.30 Bedre hjemmesider med decentral vedligeholdelse ved Lars Pedersen og Kim Schilling
 
Lars Pedersen er medstifter af IT-konsulenthuset BNP. Som koordinator intranet- og internet-udviklingsprojekter vil Lars fortælle os om de overvejelser man, som organisation, bør gøre sig, når man investerer i at opbygge en hjemmeside. Endvidre vil Lars give os et overblik i markedet for Content Management Systemer, som samtidig muliggør decentral vedligeholdelse af ens hjemmeside.
Kim Schilling er web-konsulent for Det Danske Spejderkorps. Kim er tillige svømmer Masters-holdet i Hermes og var i 2002 involveret i at udviklet en dynamisk oversigt over ledige pladser svømmeklubbens hold. Kim vil fortælle om arbejdet med at videreudvikle Hermes hjemmeside samt give os en række generelle anbefalinger til forbedring af svømmeklubbers hjemmesider.
                     
15.00-16.30 Dynamisk markedsføring af klubben ved Allan Merrild
 
Allan Merrild er formand i Brønderslev Svømmeklub. Civilt har Allan eget firma, hvor han blandt andet arbejder med markedsføring. Denne viden har han med held brugt til at udvikle Brønderslev Svømmeklubs medlemstal fra 650 til 1300 i løbet af en enkelt sæson. Allan vil blandt andet fortælle om dynamisk markedsføring med brug af lokal radio og TV, og give eksempler brochurer, flyere og plakater.
                     
17.00-18.30 Kommunalreformens betydning for idrætten ved Preben Staun
 
Preben Staun er medlem af DIFs bestyrelse, og varetager posten som bestyrelsens talsmand i debatten om strukturreform. Civilt er Preben skoledirektør og vicekommunaldirektør i Trehøje Kommune og har således et professionelt indblik i de lokalpolitiske mekanismer. Preben giver et indblik i den nyeste viden om kommunalreformen, og rådgiver os omkringsvømmeklubbernes lokalpolitiske arbejde de kommende år.