0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Flot syvendeplads til Danmark i holdkampen "Taplin" for herrer

19-09-2004

Af: 21

På sidstedagen af VM i livredning i den italienske by Viareggio blev det til en række pæne resultater for de danske deltagere.

Dagens største præstation stod herrerne for i holdkampen "Taplin". Først kæmpede de fire deltagere Joseph Quinlan (Hermes), Tor Bush Nielsen (Gladsaxe), Nicolaj Poulsen (ASS) og Christen Thing (Hermes), sig videre til en finaleplads i disciplinen, hvorefter de i eftermiddagens finale formåede at placere sig på en samlet syvendeplads. Flot præstation af det danske hold og et godt resultat til Danmark.
Vinder af disciplinen blev Australien.

Af dagens øvrige resultater skal her fremhæves nogle af de danske højdepunkter.
I par-disciplinen "Board Rescue" lykkedes det for Camilla Brolin (USG) og Maria Bisgaard (Hermes) at nå en plads i B-finalen, hvor de sluttede som nummer tre og dermed på en samlet 11. plads. God placering til det danske par.

Camilla Brolin fortsatte for fuld styrke i "Iron Woman" - disciplinen, der kombinerer board, surfski, svømning og løb. Med en femteplads i sit heat var Camilla sikret en plads i den følgende semifinale. Her sluttede livredderen fra USG på den på én gang flotte og dog ærgerlige niendeplads - blot én plads fra finalen.
Men stadig et meget flot resultat af Camilla, der efterfølgende også selv var tilfreds med præstationen:
- Jeg gav alt, hvad jeg havde i mig, og selvom det ikke var nok til en finaleplads, må jeg alligevel være tilfreds med min præstation, lød det fra Camilla Brolin.

Maria Bisgaard var med i søndagens "Beach Sprint" disciplin. Her formåede Maria at nå videre til B-finalen, hvor hun da sluttede på sidstepladsen.

Endelig skal også Nicolaj Poulsen fremhæves for sin præstation i disciplinen "Beach Flag".
Nicolaj nåede videre til eftermiddagens A-finale, hvor han sluttede som ni. Et godt resultat til Nicolaj Poulsen fra ASS.

Søndagens konkurrencer har udgjort en god afslutning på fem travle og krævende dage for de danske deltagere.

Status på de danske VM-præstationer  
De syv danske deltagere har leveret pæne præstationer ved VM i livredning 2004. Med konkurrence fra i alt 34 nationer har de danske deltagere måttet kæmpe hårdt for at nå op blandt de bedste placeringer. Og selvom det er blevet til et par ærgerlige løb, har de danske deltagere også formået at være med blandt de bedste inden for flere discipliner.

De syv danske deltagere (Maria Bisgaard, Camilla Brolin, Joe Henningsen, Joseph Quinlan, Tor Bush Nielsen, Nicolaj Poulsen og Christen Ting) er da også selv generelt tilfredse med resultaterne opnået såvel i individuelle løb som i hold konkurrencer.
- Nok har der været nogle ærgerlige løb, men det er samtidig blevet til en del gode finaler inklusive B-finaler, vurderer livredder Camilla Brolin oven på fem dages VM-udfordringer.
- Især herrernes holdkonkurrencer har været flotte at følge set med danske øjne, hvor søndagens præstation i disciplinen "Taplin" tåler at blive ekstra fremhævet, slutter Camilla Brolin fra Viareggio, Italien.

Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion
 

 


Cookieindstillinger