0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

TUP: Ændringer til Luxembourg-turen

03-12-2004

Af: 21

Efter flere henvendelser vedrørende turen til Luxembourg, har vi besluttet at foretage nogle ændringer. Ændringerne drejer sig om afrejsetidspunkt, overnatningsformen i busserne og prisen.
 
Ej sovebus
Vi har fået flere henvendelser vedrørende den tiltænkte transport i sovebus. Vi er opmærksomme på den aktuelle problemstilling, og har på den baggrund besluttet, at busserne ikke skal laves til sovebusser! Denne beslutning har fået os til at ændre afrejsetidspunktet, da vi på den baggrund kun skal køre natkørsel på hjemturen. På hjemturen vil vi således fortsat skulle overnatte i bussen, men i siddende stilling!
 
Ændret afrejsetidspunkt
Vi tager af sted allerede torsdag morgen den 20. januar 2005 med forskudt opsamling over Sjælland/Fyn samt gennem Jylland. Det indebærer, at alle deltagere nødvendigvis må afsætte hele denne dag til turen. Vi håber, at alle forhåndstilmeldte svømmere, ledere og trænere på trods af ændringen har mulighed for at deltage!
Den tidligere afgang giver samtidig bedre forberedelsesmuligheder til stævnet, da vi i stedet for overnatning i busserne kan få en god nats søvn på en rigtig madras!
 
Prisstigning
Som følge af det fremskudte afgangstidspunkt og den ekstra overnatning på vandrerhjemmet i Luxembourg, er vi desværre nødt til at hæve prisen for deltagelse på turen. Prisstigningen på kr. 150,- afspejler nøjagtig den merpris, som Dansk Svømmeunion skal betale for ændringerne.
 
Som tidligere annonceret vil vi arbejde ihærdigt for at få fundet ekstra økonomiske tilskudsmidler til turen, så turprisen på kr. 1.650,- skal betragtes som den maksimale pris!
 
Vi beklager disse sene ændringer, men glæder os samtidig over dagskørsel på vej derned samt de bedre forberedelsesmuligheder til stævnet!
 
Såfremt I har spørgsmål eller kommentarer, så kontakt undertegnede!
 

Med svømmehilsen
På vegne af Dansk Svømmeunion
 
Thomas Christiansen
Chef de mission
 
Primulavej 11, 3. tv.
5000 Odense C
6591 7302
2040 7302
thomas.christiansen@oncable.dk

 


Cookieindstillinger