0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

AKTUELT

 

Bliv en haj til Facebook

Deltag i et af de mange temamøder rundt i Danmark.

 

Læs mere og tilmeld jer her

 Næste arrangement

21
Januar
2022
21
Januar
2022

Overskrift

Indledning

Tekst

Tekst

Nyt småbørnsmateriale

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet 'Leg med Blop - og bliv klar til at svømme'.

 


 

 

 

 


 

 

 

 

 

 Næste arrangement

22
Januar
2022
Officials
Modul 2 - Mål-, vende- og banedommer OM222-3839
Ringsted Svømmeklub
22
Januar
2022
Officials
Modul 2 - Mål-, vende- og banedommer OM222-3836
Kildeskovshallen
22
Januar
2022
Træner/instruktør
Børnetræneruddannelse 2. weekend TBØ22-3786
Fyrtårn Tommerup (Aflyst)

 Redskaber

Redskaber er stedet, hvor du blandt andet finder det politiske program for Dansk Svømmeunion, regler fra FINA for både svømning, åbent vand, vandpolo, masters og faciliteter.

Du kan desuden i vidensbanken finde undersøgelser, som Duelighedsundersøgelsen 2007 og Frivillighedsundersøgelsen.

Dokumenter og notater fra møder i Dansk Svømmeunion vil også kunne findes under redskaber.

Adresse

 

Dansk Svømmeunion

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

 Udviklingskonsulenterne

 Find en medarbejder

Har du brug for at komme i kontakt med en af medarbejderne i Dansk Svømmeunion? Se her hvem, der er ansat i Dansk Svømmeunion og hvordan du kommer i kontakt med dem.

Årets Klub

 

Prisen ”Årets klub” uddeles hvert år til én af Dansk Svømmeunions medlemsklubber. Prisen gives til en klub med et projekt, aktivitet og/eller et initiativ der på inspirerende vis, har været med til at styrke, udvikle eller nytænke klublivet i Dansk Svømmeunion.

 

Prisen uddeles til en klub, der har markeret sig ved ”den gode historie”, og kan inspirere andre klubber. Det kan for eksempel være:

 

  • Klubben har gjort sig bemærket ved særlige projekter, aktiviteter og/eller initiativer der styrker lokalområdet
  • Klubben er involveret i projekter sideløbende med de traditionelle trænings-, stævne- og mesterskabsudbud. Det kan for eksempel være etisk kodeks for dansk konkurrenceidræt og Dansk Svømmeunions adfærdskodeks, fokus på rekruttering og fastholdelse af svømmere, trænere, ledere eller officials, fokus på træningskultur eller lignende projekter/initiativer 
  • Klubben har gennemført ekstraordinære tiltag såsom integrationsprojekter, skolesamarbejde, erhvervssamarbejde, særlige tiltag for svømmeuvante befolkningsgrupper, fri for mobning eller lignende
  • Klubben tilbyder Dansk Svømmeunions uddannelsestilbud til trænere, leder, officials med mere
  • Klubben er bevidst om og arbejder med udvikling af klubbens organisation og struktur i relation til samtiden, herunder, men ikke begrænset til, Værdisæt for talentudvikling i dansk idræt, livredning/sikkerhed i vand og/eller ”Alle skal lære at svømme”
  • Klubben er med til at skabe et miljø som tiltrækker, udvikler og fastholder forskellige grupper i et sportsligt og socialt miljø (unge, konkurrenceudøvere, masters, seniorer eller lignende)
  • Klubben har en eller flere ledere og trænere, der kan associeres med ovenstående.

 

Indstilling: Indstilling til ”Årets klub” er offentlig og sker ved at sende en mail til: nt@svoem.dk. Indstillinger modtages fra Dansk Svømmeunions medlemsklubber, eller som en "personlig indstilling", som ikke er på vegne af klubben, men på vegne af for eksempel en enkeltperson eller en gruppe af personer (eksempelvis en forældregruppe eller et regionalt udvalg). I indstillingen skal en beskrivelsen af ”Årets Klub” og motivationen for indstillingen fremgå af cirka 15 linjer. Du/I skal også vedhæftes et billede, som kan beskrive jeres svømmeklub. Det kan eksempelvis være et holdbillede, jeres logo eller et billede af en aktivitet, der afspejler budskabet i jeres indstilling. Billede skal være i jpg-format.

 

Proces

Nominering

Et fagligt udvalg bestående af to bestyrelsesmedlemmer og udviklingschefen fra Dansk Svømmeunion samt en repræsentant fra sidste års prismodtager nominerer tre til fem kandidater til prisen ”Årets Klub” på baggrund af de modtagne indstillinger. Nominering sker på baggrund af de begrundede indstillinger. Det er alene det faglige udvalg, der afgør hvilke og hvorledes kriterierne skal vægtes.

 

Pristildeling

Hvilken klub prisen går til bestemmes ved en offentlig afstemning på Dansk Svømmeunions hjemmeside. Den nominerede klub som opnår flest stemmer modtager prisen. Der kan kun stemmes én gang ved afstemningen. 

 

Videre herfra

Kontakt